fredag, oktober 27, 2006

Besök på badhuset

Vi hade det bra som vanligt .
Jag simmade 20 längder x 25 meter = 500 meter ,och så åkte jag vattenrutchbana 20 ggr = gick 2 trappor upp så många gånger.

Men vi åt Nachotallrik, men pojken åt mest, det var nachos , köttfärs,ost,peperoni,paprika, gurka,tomat,körsbärstomat,salsasås, ananas,majs.
Jag åt sakta så det skulle hinna sjunka ner,och så att pojken skulle hinna äta mest.
Han drack cola,jag drack vatten, 55 kr kostade det.
Jag blir alltid så lugn när jag är där,all stress försvinner och jag brukar känna mig lugn i flera dar efteråt, än om jag fortfarande har massor att göra de närmaste dagarna så känns det helt ok, jag klarar det, bara att ta en dag i taget.
Men jag brukar vara rätt känslig för stress, har jag mer än 1 planerat möten utanför huset under veckan förutom kyrkan och Ica så brukar det känns jobbigt, än om det oftast är trevliga saker, klädbytarträff, träffa nån kompis och sånt.
Men det får inte blir för mycket samma vecka, jag tycker allt händer hela tiden,och på forumen är det scraputmaningar hela tiden ,de flesta är ju roliga så jag vill ju vara med, men så blir det så stressigt att jag bara slarvar till nåt för att hinna klart,och det är ju heller inte kul.
Önskar ofta att det kunde hända lite mindre så jag får en chans att bara andas och hinna i kapp. Har skivor jag bränt ut men än inte antecknat vad låtarna heter,och de skivorna har legat så i 4 år ! Träffade en trevlig familj i Ryssland och jag lovade skriva till dem ,det är 3 år sen !

Men som sagt, när jag är i badhuset försvinner stress och bekymmer,när vattnet sköljer över mig så blir allt bra, jag skulle nog ha varit sjöjungfru,hihi
Jag har upptäckt det perfekta stället, i barnpoolen, det finns en liten grotta där,det ser ut som att den är gjord av sten,men det är plast. Jag kryper in där och så rinner ett vattenfall utanför öppningen, det låter så mysigt när vattnet plaskar,och det ser så vackert ut när det träffar bassängens vatten, önskar jag kunde ha videokamera med och filma, men den skulle ju bli lite blöt då,fniss.
När jag sitter där ser jag en vägg som är en djungel med träd och blad, även den i plast,och en bedårande ödla sticker ut sitt huvud och framkropp ur väggen.
Så sitter jag där ungefär 10 minuter och bara existerar,det är så enormt fridfullt.
Jag struntar i att min pojke tycker att jag är larvig.

Jag skriver det här i ett word dokument och ska klistra in sen när jag får internet igen,det försvann vid halv nio i morse,och nu är klockan 15.34 och vi har fortfarande inget ,jag blir tokig ! Det är så ofta avbrott ,ibland bara nån halv minut, ibland några timmar,men det här är det värsta hittils, känner mig så isolerad .
Claes säger jämt att vi ska byta och skaffa Telia,jag tycker att det är onödigt att betala mer än vad vi gör nu,man ska inte vara så internetberoende, man kan vänta ett tag,men nu uthärdar inte jag längre, när det kommer tillbaks ( om det gör det ,annars får vi fara till bibblan ) så får han skaffa Telia, det är så meningslöst att betala för nåt som inte funkar,men när jag klagar får jag bara till svar att det ska visst funka, ingen annan har märkt nåt.
Jamen vääääääääs.

Nu är det fredag kväll, vi var utan internet från 8.30 igår till ca kl 18.
ikväll var det också borta när vi kom hem.

jag har en del att berätta om igår och idag,hoppas hinna med det igår.
jag har träffat en kändis ;)

Inga kommentarer: