fredag, mars 09, 2007

Jag har blivit utmanad - Egendomliga egenskaper

Jag har blivit utmanad av två tjejer samtidigt,och jag har inte skrivit i bloggen på evigheter,så nu får jag skärpa mig.
http://mariesgalleri.blogspot.com/ Marie (Hallonflicka) och http://creamaria.blogspot.com/
Maria ( CreaMaria) och Ellinor(myran) http://myransmemoarer.blogspot.com/ har utmanat mig.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Ok här kommer min lista.

1. Jag har studerat följande språk i skolan,kvällskurs eller kurs lånad på bibblan:
Engelska,Franska,Italienska,Turkiska,Lettiska,Danska,Ryska.
Jag gillar Ryska bäst av de språken.
Jag har dessutom ordböcker på Polska,Tyska,Norska och Spanska.

2. Min mamma var med i julkalendern 1984 med Staffan och Bengt.
Jag var med på filminspelningen, Bert-Åke Warg hämtade oss i bil,och en av mina kompisar höll på att stirra ihjäl sig, för hon hade inte trott mig när jag berättade vad jag skulle göra den dan.
Det var första gången jag träffade kändisar jag beundrade ,sen dess har jag samlat autografer och kramar av massor med kändisar.
Jag är känner ingen annan än jag själv som kramat en astronaut,hihi

3. Jag kan massor av låtar utantill på alla möjliga språk, ibland har jag ingen aning om vad jag sjunger,men sjunger ändå.
Jag har alla Eurovison song contest från 1986 och framåt inspelade.
1984-85 är inspelade på ett videoformat som inte funkar längre,men de banden är kvar ändå, min mor hoppas att nån ska kunna laga den gamla videon från 1979 nån gång så vi kan kopiera över och rädda inspelningar.

4.  Jag har kört buss utanför bussgaraget i Lycksele, några varv runt kontoret, innan jag ens tog bilkörkort.  Busskörkort har jag inte än.

5. Jag har läst böckerna Inte utan min dotter , av Betty Mahmoody, och De långa åren, av Eino Hanski , minst 20 ggr per bok,och kan citera långa stycken ur dem ordagrant.

6. När jag är nog deprimerad och trött, pga en hög räkning eller nåt sånt, så tar jag en tsk vinäger,det är så hemskt så jag kvicknar till och städar halva huset på en timme,hihi.

Nu utmanar jag

Maria (Mojs ) http://blogg.passagen.se/isacmojs
Cissi ( FruGrip) http://www.gripdesign.se/
Diana (Sayurii) http://dagenidag.blogs.se/
Elin (MOE) http://moebloggen.blogg.se/

sen kan jag inte hitta 2 till, för alla jag tänkte utmana är redan utmanade av 2-3 st ,haha.

Inga kommentarer: