onsdag, augusti 09, 2017

Vippabacken

 I juni åt jag på Vippabackens servering vid E 10 utanför Överkalix.
 Det fanns hur mycket som helst att titta på, vissa saker hör till restaurangen, andra är till salu.

Snacka om nostalgitripp.
De har stora portioner mat också.

4 kommentarer:

Kristina Cadji sa...

Hoppas allt är bra med dig, tittar in här lite nu och då och ser att det var länge sen du skrev. Önskar dig en fortsatt fin höst. :)

Samara sa...

Hej, ja jag har haft så mycket att göra, dels på jobbet, jag har nästan jobbat 150% sen juli, och sen blev det skilsmässa mitt i allt och dela upp saker osv, jag har tänkt skriva ett inlägg om det, så nu börjar allt lugna sig så jag hinner blogga igen, tack för att du tänker på mig :)
Fin höst till dig med.

Anonym sa...

Oj det var tråkigt att höra med skilsmässan, men ibland kan det vara positivt också, det kan föra en in på nya vägar i livet. Förstår verkligen att du inte haft tid att skriva i bloggen 150% jobb, det är styvt, låter som vi när vi drev egna företag. Nej jag blev bara lite orolig, för det brukar inte vara så länge mellan gångerna du bloggar. Försök att hämta ny kraft nu och du bloggar när du orkar kan och vill. :) Kristina Eriksson Cadji

G. Kjellvander sa...

Jag har också tittat in efter nya inlägg, men först nu som jag läste kommentarer till det senaste. Beklagar med skilsmässa. Sedan mycket jobb på det. Förstår att bloggen kommer långt ner på listan, men skulle vara kul med lite uppdateringar, kändisar och liknande. Take care!