lördag, september 16, 2006

Min vilda shoppingrunda

Jag har fyndat !! =)
Var på loppis som hade halva priset !!!

9 Bröderna Hardy
1 Alfred Hitchkock skräckrysare
1 Liza Marklund
4 kasettböcker
1 cd bok
3 tavlor,varav en oljemålning
1 väggklocka
1 spegel med Disneymotiv
1 set med mugg,skål och tallrik Disney
5 vykort ( 3 från Gran Canaria 2 från Riga)
1 cd skiva
16 ljusmanchetter
3 seriealbum
1 skönhetsbok

210 kr för allt detta !! =)

Sen var vi till en Ica som hade annonserat om hemlagad wok för 34,90 kg, när vi kom dit var det 34,90 per förpackning = 139 kr kg !
Jag sa åt ett biträde, då borde hon ju ha bett om ursäkt för tryckfel,men hon sa bara " Ja det är väl tryckfel då,men det är ju jättebilligt ändå"
Jaså, över 100 kr dyrare per kg är det billigt ? De där stackars små förpackningarna, det tycker inte jag är bra pris heller.
" 34,90 för en middag,är det dyrt ? " sa hon i snorkig ton.
Jaa ,jämfört med Finus värdshus som kostar 5 för 100 så är det dyrt,de där små förpackningarna måste man ju ha 2 av för att bli mätt.
(det stod inte ens hur mycket de vägde )
Så vi köpte inget.
Sen gick vi in i en orientalisk-livs affär,där kassörskan pratade thailändska i telefon högljutt medans hon betjänade oss.
Efter det var det dags för Ica Maxi.
Vi handlade utan större bekymmer,jag hittade en övergiven kundvagn som jag pantade och fick 5 kr,sen där ute fanns en till vagn,sån med barnstol,som måste pantas inne,så jag gick in med den och fick 5 kr till =)
Kände mig som Tom Hanks i Terminal.

Sen kom Mcd !
Vi beställde och jag ställde min handväska på disken,vi fick vår mat i en påse,och när vi gick ut så droppade det om väskan .
Jag muttrade över att deras disk var blöt,men när väskan fortsatte droppa anade jag oråd, och mycket riktigt ,min vattenflaska hade läckt !
Jag ska stämma Kellogs !
Så med en matpåse i ena handen och en droppande väska en bit ifrån mig,(så inte skorna skulle bli blöta ) gick vi till bilen, Claes bar på drickan.
En kvinna på parkeringen tittade mycket konstigt på oss, ja det tror jag det,droppande väskor är inte så vanligt,hade det varit på en flygplats hade jag blivit aresterad.
När vi kom till bilen plockade jag upp allt,och hällde ut det sista vattnet ur väskan,Claes garvade,morrrrr !Mina stackars servetter var ju så äckliga,men de lämnade jag på golvet i bilen, hans bil ! hehe.

6 kommentarer:

Ingelöf sa...

Bara på Kelloggs.. på dem bara! =P

Peterlina sa...

Isch. Hoppas inget blev förstört.
Bra att det bara var vatten. JAg har en gång lyckats hälla ut en hel yoghurt i min väska. Det luktade inte gott. Svårt att få rent. Väskan fick flytta med sopgubbarna...

Nenny sa...

Man kan riktigt se situationerna framför sig när du skriver. Jättekul att få läsa om er vardag! Hoppas väskan är torr igen :).

Anna sa...

Haha, rätt åt honom att få de blöta servetterna i sin bil då, om han skrattade åt dig... ;)

kram
Anna

kattis sa...

när ja läste de hela så satt ja bara o skrattade, de värsta som kan hända är ju att väska blir förstörd , där man har så mycket viktiga saker i

Pollymia sa...

Vilka fynd du har gjort!!! Mest avundsjuk är jag för ljudböckerna, äääälskar ju ljudböcker. Måste nog kolla i fall det är några loppisar i Göteborg snart....


Kram

Saawan