lördag, november 18, 2006

Jag lever

Ja man kan ju undra va ? hihi.
Fick just en jättegullig kommentar av Sofia " Var har du tagit vägen gumman saknar dina roliga och läsvärda inlägg här i bloggen.
Kramis "

Ja vart har jag tagit vägen ?
Jag håller på med julkort för fullt,både att skicka och att sälja, hoppas jag, kan ju inte veta om nån vill köpa,men det är värt ett försök.
Annars så har jag börjat ta fram julsaker, en eller två per dag, har ju prydnader, tavlor, dukar och sånt,och julen är ju så kort, lika bra att börja i tid, och så slipper jag stressa och göra allt på en helg.

I måndags var jag till stan,och köpte lite saker, en julklapp till min man,en till min mamma,och så de mest underbara indiska örhängen, de är verkligen sån där riktig indisk stil som jag älskar.
Jag såg så fina skor i en affär för 280 kr,men så dyra skor har jag aldrig köpt, så jag satte sorgset tillbaks dem i hyllan, men igår på Ica Maxi hittde jag i princip likadana för 99 kr , japp, jag är mycket nöjd med mina nya skor,hade de på framför tvn igår kväll,jag som inte ens gillar skor,haha,men de här är toppen.
Bara det att min man muttrar att det är herrskor.
JAAAA jag erkänner, de är herrskor,men de är underbara.
Får nog fota skor och örhängen nån dag och visa upp.

Sen har jag haft höstdepression i tisdags och onsdags, det är mörkt när jag lägger mig på morgonen och mörkt när jag stiger upp på dan, redan vid kl 15 är det natt,jamen jag uthärdar inte,helt kolsvart ute !
Hatar november, allt blir annorlunda i december med alla vackra lampor och tomtar runt på folks gårdar.

Men så fick jag tips av en kompis på den här musikvideon,och mitt liv förändrades, den är så bra,så glad, så underbar, så i torsdags höll jag inte på vilja lämna datorn,men på kvällen fick jag tag på den på mp3, så nu är det roligare att städa och hänga tvätt, jag hoppar och dansar och lyckades skrämma katten i går så hon sköt rygg, fnissss.hoppas jag lyckas få in den här nu.
Och idag ska jag bada och sen göra fler julkort,och se klart Mu-lan som jag började se igår,den är underbar,jag älskar Disneyfilmer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Nu är behovet av att läsa dina tankar stillat för en stund iaf.
Julpyntning tänkte jag ägna mig åt i helgen vi är borta nästa helg och då är det ju första advent (tråkigt att det regnar hela tiden bara iaf för fönstren och alla som ser dom jag slipper ju putsa dom:))
Julklapparna är jag snart klar med iaf till min del av familjen P´s syskonbarn har så jobbiga önskelistor i år så där har jag inte börjat än. Eller vad sägs om en prins och prinsessa som rider på en häst i ett riktigt vattenfall, låter väl som en bagatell att köpa eller hur.
Julkorten ja, dom ska jag börja med på allvar ikväll.
Kramis