måndag, oktober 27, 2008

Lite pyssel

Här kommer bilder på lite pyssel jag gjorde i september, jag är urdålig på att visa vad jag gör,men det tar tid att scanna ,och sen krympa bilder,och så redigera bort fläckar som fanns på scannerglaset osv, ibland är det nog bra om jag hinner pyssla.
Men jag sparar bilder i datorn på allt jag gör.
Först är det ett kort med en kock från Hänglar, en fjäril och tyg och resten är från qk. Alfabetet är en av de nya som passar till revolutionens plattform,men inte minns jag vad det heter, hmm har man för mycket pysselsaker då ?


Så ett kort med en läsande tjej, designad av Engkvist,som tyvärr lagt ner sin webshop.
Kalendern är från Inque boutique och den vågiga bården är från ett paket krustader, det är toppen, först klipper man loss bården från kartongen och pysslar med.
Sen äter man de goda krustaderna,med en fyllning av räkor, ägg mm.


Nästa kort är en Hängel igen, en tag från qk, och alfabetet Moxie mini.


Ett bokmärke, jag hade ju tänkt göra ett gäng och sälja, hittils i år har jag bara gjort ett,och det kan jag inte skiljas från,det är så snyggt tycker jag.


Här är det en katt från Pink cat studio, och svenska frimärksstämplar från Inky wings.


Det här kortet var jag så sen att få iväg, så snigeln nere i hörnet symboliserar mig själv. Hängelstämpel igen,och husvagn från hmm, jag vet inte, men de finns att köpa hos scrapaddicted.


Så en bild på min kompis när vi var på Universeum i Gbg 2005, hon stod på spikmatta,men sa sen att lite ont hade det gjort ändå.
Alfabetet heter Aquarius.

3 kommentarer:

maxell sa...

Men va härligt att du pysslar. Eller... att få se vad du pysslar. Jag blir glad hela jag av att se att du hinner med dig att hitta på de där roliga härliga Samaralösningarna som jag är så förtjust i. :)

Charlotte sa...

Hej vännen!

Jag säger bara wow både du och Claes är fantastiska som klarar av att gå ner i vikt och håller fast i ert mål! Lycka till!! Jag är imponerad.
Och vilka fina kort du gjort. Det är så kul med alla dina sniglar, husvagnen är underbar. På vår bokhandel hade de ett ark med clear stamps bokstäver för 55 kr och jag mitt nöt köpte dem inte! Småsnål? Jo minst sagt.
Idag ska jag göra pappersklipp och försöka avråda mor min från att komma över, jag är så snuvig.

Milla sa...

Vilka söta kort du har gjort!
Och vilken sötnos under här på bilden. Katt älskaren har talat!

Ha det bra

Kram kram