fredag, februari 25, 2011

Bodil Malmsten

I går kväll träffade jag en härlig kvinna.
Jag hade sån tur att Bodil hade gott om tid att vänta på taxin, hon var glad att få sällskap, vi satt och småpratade över 20 minuter, vi pratade om allt möjligt, bilolyckor, böcker, Plura och Carla i Eldkvarn osv.
Hon är nämligen vän med dem sen länge, och Plura har skrivit låten " Blues för Bodil Malmsten " , hon tycker att det är så häftigt att ha en sång uppkallad efter sig, det är det inte många som har.


Tiden bara rann bort, jag hade gärna behållit henne att bra tag till, vi hade så trevligt, när taxichauffören kom in för att tala om att han var där, så satt jag och Bodil och smorde in händerna, jag hade plockat upp min handkräm ur handväskan,och hon ville också få använda den, vi konstaterade att händerna blir oerhört torra på vintern,och så får man små rivor man biter på.
Hon tackade mig för att jag hållit henne sällskap, och kramade om mig spontant , och jag tackade tillbaks för att jag fått prata med henne och lära känna henne lite.


Som en bonus så kom programledaren Inger Ljung ut för att vinka av Hedvig Andér .
Hedvig är stylist i " gör om mig " avdelningen på Go´kväll, hon är bland annat " Kostymdesigner för film, teater, TV och reklam. Konsult inom mode, kostymchef på Dramaten " som det står på svt:s hemsida.Autograf av Bodil i blocket och signerad bok, plus Ingers autograf.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh har du träffat Bodil Malmsten, jag har läst mycket av henne. Fastnade för hennes poesi när jag var ung (hm yngre). Hon skriver på ett mycket speciellt sätt tycker jag. Kramar från Charlotte