torsdag, april 04, 2013

Carla och Plura

Imorse ( onsdag ) träffade vi Plura och Carla Jonsson från Eldkvarn.
Vi har träffat dem flera gånger förut, bland annat 2009, det inlägget finns HÄR och 2011, det kan ni se HÄR och 2012, det finns HÄR , jag träffade dem före det också, men då hade jag inte hunnit börja blogga.

De hade konsert igår, ( tisdag ) men vi kom inte dit, för dels går det inte att köpa biljetter med Visa guld här i stan, och när Claes skulle hämta våra förbeställda biljetter fick han veta att kortet inte accepterades, man måste ha vanligt Visa, och sen var det röda dagar och försäljningen hann avslutas, sen fick han inte ledigt från jobbet heller, så det var tydligen inte menat att vi skulle få lyssna på dem.
Men när Claes kom och körde bussen sent i går kväll så träffade han Plura på Vasaplan ( stora bussgatan i Umeå ) och stämde träff med honom på morgonen.

Vi hann inte sova många timmar, men ibland är det värt att stiga upp tidigt.
Vi har hur många skivor som helst med Eldkvarn, vi tar med några åt gången så de får signera när vi träffas, den här gången hade vi med några LP skivor och provskivor.

Solen sken fast det var tidigt, men det var kallt i luften.
Två bröder var redo att flyga hem till Stockholm.
Den traditionella bilden med Carla, jag har 4 bilder med honom nu.
Jag retuscherade bort en främmande man som råkade komma med i bakgrunden.
Skivorna, och så fick vi autografer på små fina visitkort också.
Jag tog nya autografer i blocket med, kul att ha folk i den ordning man träffar dem, men jag brukar inte ta autografer i blocket varje gång jag träffar dem, men nu hade de tid att skriva och småprata lite.

Sen for vi hem och sov några timmar till, jobbar man sent på kvällen är det bra att vara pigg.

Inga kommentarer: