söndag, oktober 05, 2014

Mot Luleå

Ja imorgon bär det iväg norrut igen med tåg, den här gången ska jag stå på tågstationen i Luleå och intervjua passagerarna.
Jag har varit så trött i veckan av jobbet så jag har inte orkat blogga, att stå mitt i smeten i en galleria är tröttande och alla går så fort och pratar i telefon, och inte har de tid att prata med mig, tacka vet jag Norrbotten, där är det lugnare.

2 kommentarer:

G. Kjellvander sa...

Vad är det för typ av intervjuer du gör? Man tycker annars att oddsen borde vara bättre för intervjuer än försäljare.

Jag blev ryckt i armen av en försäljare i gallerian i min stad härom dagen. "Ursäkta, har du tid?". Nej, jag skulle till jobbet. "Det tar bara en stund" sa försäljaren och ryckte i mina kläder för att stoppa mig. Ja, jösses, då blir man inte direkt MER sugen på att lyssna på hans tjat om Tele2 eller Telia eller vad fan det nu var, haha.

Samara sa...

Det är varierat, på färjorna i somras då delade jagv ut enkäter de fyllde i, vad de tycker om information, personalen mm.

I butiker ska de bara lämna sin mailadress och så får de sen mail så de kan svara i lugn och ro vad de tycker om sortiment, läge, öppettider, parkingsmöjligheter mm.

Nu på järnvägsstationerna är det vad de tycker om information, belysning, antal sittplatser, vad som kan förbättras osv.

Ja telefonförsäljare borde förbjudas, både de som säljer abbonemang på stan,och de som ringer och vill sälja tandborstar och annat.
Vill jag ett företag nåt då söker jag upp dem, men de förstör ju för min branch, många hinner inte uppfatta situationen utan tror väl att jag vill sälja nåt.