tisdag, april 19, 2016

Anna Kinberg Batra

 I lördags var det dags för en kändisträff igen.
Hon var på väg till flyget men hann vara med på bild och skriva autograf, och hon tittade lite i mitt block också för att se vilka andra jag hade i samlingen.
Jag ska visa fler bilder från jobbresan sen, imorgon åker jag söderut till Härnösand, ibland är det full fart i mitt jobb.

2 kommentarer:

G. Kjellvander sa...

Kul med ett autografinlägg igen, dessutom första för i år tyckte jag mig se.

Visste du att hon skulle vara där eller du råkade bara springa på henne av en tillfällighet?

Jag sprang på Thåström och Amanda Ooms för ett tag sedan, men jag hade inte papper och penna med mig och mobilen låg på hotellet och laddade. Så jävla värdelöst, haha. Pratade 1 min, sedan skildes vi åt igen. Vågade inte fråga dem om penna/papper eller att de skulle ta bild heller.

Samara sa...

Ja det var nog i höstas sist, det stämmer, dels har det mest varit återkommande kändisar, alltså såna jag redan träffat, och dels har det varit mindre kändisar än förr, det är som att när Umeå väl varit Kulturhuvudstad så fes kulturen ihop.
Och så har jag ju jobbat mer än förr så ofta har jag känt att jag inte hinner eller orkar.

Ja jag är Facebookvän med två M politiker i Umeå och de skrev att hon var på gång så jag pm:ade en av dem och frågade vilken tid det var.

Hade jag varit du hade jag frågat om de hade papper, jag har fått på baksidan av kvitton ibland. Otur du hade som inte kunde dokumentera det.
Men kul ändå att du fått prata med dem.