torsdag, september 01, 2016

Brita Kristina och Katarina Sandström

I lördags efter jag hade träffat Pernilla åkte vi in till centrala Umeå där Brita Kristina uppträdde.
Kicki Fagerlund heter hon till vardags och hon gör sina låtar själv, hon är verkligen toppen.Här är en av hennes nyare låtar.

Jag hade skivan signerad sen förr, men nu fick jag demon signerad också.
Hon kände igen mig och kom i håg mitt namn.

Jag blev glatt överraskad att Katarina Sandström var konferencier, hon är en så fin representant för Umeå. Jättetrevlig var hon också.

4 kommentarer:

G. Kjellvander sa...

Nu var jag tvungen att damma av några SVT-autografer och visst var hon med där i den högen. Katarina Sandström. Året var 2004 och hon, Janne Josefsson, Lennart Persson, Jovan Radomin, Nedjma Chaouche och Karin Hübinette var i ett köpcentra och visade upp sig. Trevlig kvinna, vill jag minnas.

Samara sa...

Jag skulle vilja träffa Jovan.

Nu får vi se när nästa kändisar dyker upp, jag har inget planerat, men massa jobb framöver.

G. Kjellvander sa...

Hoppas att du träffar någon spontant i jobbet, jag vet ju att du stöter ihop med en del på flygplatsen eller andra ställen ibland.

Minns inte så mycket av vad som sades under mötena eller sådär, men Jovan var trevlig vad jag minns. Det var olika montrar som presenterade SVT-utbudet och några av profilerna vid den tiden var där. Jane Björk på Sportnytt glömde jag ta autograf av, kom jag på i efterhand.

Samara sa...

Ja jag träffade en förra veckan på flyget men det var Hasse Andersson som jag träffat förr, jag ligger efter med bloggandet.