torsdag, september 15, 2016

Jag räknar cyklister

 Mitt jobb är väldigt omväxlande, den här veckan och några dagar till veckan står jag på olika ställen i Umeå och räknar cyklister och mopedister, och antecknar om de har hjälm eller inte.
Jag kan redan nu säga att det är kanske en tiondel som har hjälm, förutom vid sjukhuset, där har kanske en fjärdedel hjälm.
 När det är så här varmt och soligt är det ett underbart jobb. Jag har också hunnit med en del besöksintervjuer, jag jobbar väldigt mycket nu, men det lugnar nog ner sig fram i november så jag hinner börja simma igen.


Vackra Umeå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Samara! Jag skulle bara söka något på google och så hamnade jag här i din blogg, vilken underbar blogg! Jag fastnade helt och har suttit och läst och tittat en lång stund. Det här förgyllde verkligen min dag, var lite trött och funderade om jag skulle vile en stund, men blev ju helt pigg och klarvaken igen :)Ha det så gott och lycka till med allt skrivande och intevjuande./ Kristina Cadji i Piteå

Samara sa...

Men tack snälla, så glad jag blir :) Jag har varit så dålig på att blogga i sommar men har inte hunnit pga jobbet, jag ligger efter än med reseskildringen från semester.
kram tillbaks :)