torsdag, juli 20, 2006

Så trött efter shoppingenJa vi överlevde shoppingen,men inte mer känns det som.
Många kvinnor gillar att shoppa,men jag tycker det är så jobbigt, jag blir alltid " dagen efter " både den kvällen och den verkliga dagen efter.
Tror jag alltså, jag dricker ju inte starkt och har alltså aldrig varit " dagen efter " men tung i kroppen, trött, huvudvärk är mina eftershopping syndrom.

Vi började köpa färg till grunden på huset,vi ville ha grå,men på Bygg Max fanns det vit, gul eller röd, jag frågade en kille där om de inte kunde bryta färgen till grå,men nej dååå sånt gör de inte, ja inte undra på de är billiga, suck, det blev vit, vad som helst är bättre än vårt fula avskavda bruna som behövdes målas redan för 11 år sen, hmmmm.

Sen ÖB och lite fynd där, pasta,matolja mm, efter det var vi till centrum.
När vi skulle in i parkeringshuset stod en norsk bil och blockerade infarten, Claes tutade ,för de körde ju aldrig in,så klev en passagerare ur, tog sen en väska ur baksätet, sen vände hon sig till oss och visade fingret ! Jodå, en dam i 60 års åldern, ja hon passar väl på när hon inte är hemma där nån hon känner kan se vad hon gör.
Jag som alltid tyckt att norskar är gladare och trevligare än svenskar,men hon där kanske var halvsvensk.

När vi äntligen fått parkera gick vi till Krumelur och jag köpte de efterlängtade pappersförvararna, så bra att slippa ha papperna under sängen bara, där de blir skrynkliga,och där det ligger en hel katt ibland när jag drar fram pappersbunten.
(men tänk så hemskt om det hade legat en halv katt där, huuuuu )
Vanja knöt ett rosa band om den och gjorde ett handtag så jag kunde bära dem så,det kändes så lyxigt att bära dem, älskade att gå genom stan med dem.
Jag som ska sortera papper i kväll hade jag tänkt,men har jag hjärta att öppna bandet nu då, fniss.
På bilden ser ni också min flicka Sasha ,haha med rubriken och bilden kan man tro att hon har shoppat.

Sen hade Nordea stängt kl 15 minsann fast de brukar ha öppet till 17, jamen sommartider !
Väääs. Tur Kassaservice hade öppet, här i Hsnd har de ju lagt ner utan att förvarna, en dag var de bara borta, skamligt ju.
Så köpte jag en bok på Åkerbloms, det var ett erbjudande från Expressen, en Månpocket för 10 kr med kupong, köpte Håkan Nesser - Skuggorna och regnet.
http://www.bokus.com/cgi-bin/more_book_info.cgi?pt=search_result&ISBN=9170013004

Jag älskade hans bok Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, hoppas den här är åtminstone 75 % så bra så blir jag nöjd.
Så köpte vi med oss räkmackor med tomat, citron mm mfrån videobutiken, halva priset med kupong.
På Maxi köpte vi halloumiost som, man kan grilla, hade aldrig ätit sån förr,en jätteglad och rar tjej stod och bjöd på smakprov.
Så köpte vi en massa annat också, men jag tror ju inte att ni är så intresserade ;)
Va är ni ?? ja ja skyll er själva då, haha.
Pizza, mjölk,Risifrutti, kebabkött och desutom årets fynd, Fajita dinner mix, det är alltså Fajitakryddor,salsasås och tortillabröd i en förpackning för 1 kr !!!
Jaaaaaaaaaa, EN KRONA, så vi köpte 20 förpackningar, haha.

Kom hem,åt mackorna, mmmmm.
Undra på att jag inte går ner i vikt, äter visst en hel del,hihi

1 kommentar:

zarischka sa...

Vilken shoppingrunda! Inte udnra på att du blev trött! Men du verkar jha gjort MÅNGA fina fynd. :)

Tanten i bilen var säkert bara en bekant till Norrmännen, tror du inte det? En helsvensk bekant...! ;)