söndag, augusti 27, 2006

Vilken film vill du vara med i ?

Jag läste igår i Fredrik Lindströms bok : Vad gör alla superokända människor hela dagarna ?
Jag fastnade för en berättelse om en tjej som tänker sitt liv som en film,hon hopas varje jul att hon ska krocka med nån när hon bär på julklappar,de ska plocka upp tillsammans och le mot varann och sen leva lyckliga.
Eller så bär hon sin mat i en paperspåse hon tar med hemifrån,för att det ser mysigt ut när en baguette sticker upp ur just en sån påse som i filmer osv.

Och då tänkte jag att har ju också såna där bilder, vårt hus exempelvis är så litet mot för på film, Brudens far osv, det är ju enorma hus,och ändå är de "vanligt folk " .Och jag vill ha en maffig trappa att gå nerför ,som i Dynasty, minns inte så jättemycket av den serien,men i signaturen kommer Krystle Carrington ner för trappen.
Ibland när jag klätt mig riktigt fint så går jag upp för trappen fast jag har kläderna på nedervåningen, bara för att få göra "entre" och så nynnar jag på den melodin .
Men vår trapp är inte lika glamorös ju !
Jag skulle gärna vilja vara med i nån Titanicfilm, aldrig nånsin uppleva nåt sånt på riktigt, huuuu,men att veta att det bara är film,jag överlever,men ändå få vara där,det verkar intressant.
Helst av allt vill jag vara med i en Jackie Chan film,och vara hans kvinnliga kollega,som ska vara lika snabb och smart som han,bara ta tre små hopp och ta sig uppför en vägg.
Inte som hans pipiga flickvänner som blir tillfångatagen av skurkar och slår vilt i luften ,utan cool =)

Vilka filmer vill ni andra vara med i ?

5 kommentarer:

Anna sa...

Lätt fråga, men ändå svår!

Det första jag kommer att tänka på är Sagan om ringen... Åååh, jag vill vara en alv... och jag skulle ha kärlekshistorier med både Legolas och Aragorn... *drömmer*

Det valet var lätt, sen blir det lite svårt... Hm, det skulle vara härligt att vara med i typ Stolthet och Fördom; att mysa med Colin Firth skulle jag inte direkt spotta åt... *schlurp* :P

Sen då... Jo, haha, jag har också en bild av Chrystal från Dynasty i huvudet. Det är från ett avsnitt när hon skyndande sveper ner för trappan med en silkesmorgonrock på sig som fladdrar bakom henne... När jag var liten tyckte jag det var höjden av glamour... :)

fridakarolina sa...

Jag skulle vilja vara med i "crouching tiger, hidden dragon" och sväva i trädtopparna...det är ju oxå lite ninjaaktigt, att kunna flyga fram genom luften...

Sofia sa...

Jag vet inte riktigt vilken film jag skulle vilja vara med i men en kostymfilm med härliga sekelskiftes kläder vore härligt

HelenaN sa...

OJ, det var inte lätt att komma på en film... Dirty Dancing o dansa med Patrick Swayze...!

Nu kommer jag att tänka på dig när du går nerför trappan *fniss*

Bittan sa...

pirates of the carribean ( eller hur det nu stavas)...fast jag vill vara en riktigt tuff piratbrud å slåss med johnny depp...fast helst vill jag pussa på han..:-)