söndag, december 28, 2008

Samsung tv

Äntligen, som Gert Fylking brukar säga.
Ja äntligen har vi en NY tv, den gamla Samsung flimrade och var inte allt för bra, egentligen skulle vi ha kastat den ifjol,men när den andra gamla (Philips) började stänga av sig när den själv ville så fick Samsungen hänga med ett tag till,men nu i går så gav vi oss ut i mellandagsrean och trängdes, när vi kom in på Onoff så betjänades nummer 713,vi fick 787 på kölappen !!
Men halleluja, när de kommit till 760 så hittade jag nr 762 på maskinen man får ut lapparna ur, så det gick lite fortare ändå.


En lycklig man.
Jag hade ju satt 7000 som maxgräns,för det kostade min förra tv när jag köpte den 1991,men Claes tjatade på mig om just den här tvn med en skärpa på 50 tusen istället för de andra i affären som hade ca 15 tusen, så vi fick lägga upp 9995 kr, ja tur vi fick julklappspengar,och så hade vi sparat pengar så sakteliga ända sen i somras.


Snygg tv, bilden blev så bra,det var som 3d rent av , allt blev oerhört verklig,och när vi såg på en skräckfilm och det dök upp en skugga i duschen så vrålade jag rakt ut.

1 kommentar:

Henrietta sa...

Undrar vad det är med män och deras leksaker? Snygg TV i alla fall.
Kram på dig gumman och tack för att du finns!
Henrietta