fredag, december 26, 2008

Vår nya kompisI julklapp fick jag bland annat parfym, en superbra musmatta, gardiner, pengar mm, och så fick hela familjen den här raringen,Elektrolux Ergorapiodo , man kan ta loss den lilla delen också och hålla i handen, och det medföljer munstycken för möbler .
Vi har nog aldrig haft så rent här, alla tre vill vi dammsuga, och stolar med tygsits som jag trodde var dömde att ha katthår på sig för evigt är som nya igen.
Behållaren blev helt full på bara 2 dygn, snacka om skillnad.
Sen tillbringade jag 2 timmar idag med att städa under pojkens säng,och så torka golvet på hans rum, det luktar så gott där nu av rengöringsmedel.
Till min stora förvåning hittade jag en förpackning dadlar under hans säng,han har suttit och smygätit dadlar på sitt rum ! Ja vi har flera förpackningar till i matkällaren, så jag missunnar honom inte att äta dem,men jag blev ju lite överraskad.

3 kommentarer:

Milla sa...

Åhhh vilken skönhet ni fick. Skulle nog till och med JAG få för mig att dammsuga... Jag vet jag ÄR bortskämd med en make som sköter städningen..... Men med en sån där så skulle han kanske slippa NÅGONGÅNG ibland... *kanske*.

God fortsättning tjejen

Kram

Virre sa...

Visst är den underbar den dammsugen. Jag har en precis likadan. Man blir så glad av färgen :)

God fortsättning på dej!

Sayurii sa...

Nedrans så snygg!!