fredag, oktober 04, 2013

4 kändisar på en gång

Idag hade jag fyrtal i kändisar igen, jag ville i första hand träffa den norska sångerskan Maria Mena, men när jag ändå skulle till stan tog jag med några böcker för att få signerade.
Först träffade jag Johanna Westman som gjort ett antal kokböcker och tvprogram, henne har jag träffat flera gånger förut, så jag brydde mig inte om att ta en bild nu, jag ville bara få min kalender med recept signerad, och det gjorde hon gärna.



Sen dök Henning Mankell upp, han ser butter ut på bilden, men det var han inte, han signerade min bok Kinesen, den tycker jag är hans allra bästa bok, och han ställde gärna upp på bild, men när en av mina vänner dök upp med en kasse böcker han ville få signerat, så sa Henning nej helt till honom.

Sen kom ännu en kompis för att träffa Johanna, och han hade en så fin bild på henne som jag fick så hon signerade den åt mig också.
Mitt i alltihop kom Emma Hamberg som är programledare för Gokväll, jag har aldrig hunnit få autograf av henne för det känns ju alltid viktigare med kändisar som bara kommer en gång, hon återvänder ofta till stan, nu fick jag boken Baddaren signerad, jag har inte hunnit läsa den faktiskt, köpte den ganska nyligen.
Men en bild med henne hann jag inte med, för en tredje kompis dök upp och ville också träffa henne.
Det är full fart vissa dagar i autografvärlden.
Men hon återkommer ju, det kanske är lugnare nästa gång.



Då när det var folk åt alla håll kom Maria !
Jag frågade om hon hade tid att ställa upp på en bild, jo det hade hon om det skulle gå " hurtigt " för taxi väntade.
Jag fick autograf i blocken åt mig och Claes också, det var inte många ord jag hann byta med henne, men kul att fått träffa henne.
Hon verkar vara en så varm och fin människa.


De 3 böckerna jag hade med i dag.


Maria i blocket, Emma, Johanna och Henning, och så fotot på Johanna, nu kom blixten i vägen när jag fotade det.


Som om jag inte hade nog av böcker så besökte jag Myrorna efteråt och fyndade de här två.
Sophie Kinsella är en favorit för både mig och min mor, och Mian Lodalen är ju hur rolig som helst, jag älskar hennes böcker.

7 kommentarer:

G. Kjellvander sa...

Haha, ja, en hel kasse böcker kan jag förstå att han avstod att signera. Författare / skådisar / artister som får 10-15 böcker / dvd / cd upplagda riskerar väl att tro att de signerar saker som då hamnar på Tradera m.m. och som det görs pengavinst på.

Men jag hoppas att din kompis i alla fall fick välja ut 2-3 böcker från kassen och få signerade? :)

Samara sa...

Nej, han vägrade att skriva i nån av kompisens böcker. För det visade sig att han hade varit där innan programmet började och då fått i blocket, och sagt " om jag kommer tillbaks sen, signerar du mina böcker då ? " och Henning hade sagt nej, det hinner vi inte, så när han kom ändå så var det stopp, han försökte tjata att åtminstone bara en ? men det var stopp.

G. Kjellvander sa...

Lite segt, men då hade han i alla fall fått någon autograf och var beredd på ett nej senare.

När jag träffade Lars Winnerbäck hade jag med 10-12 skivor, mest cd och några singlar, men de signerade han glatt. Ändå hade jag lämnat en del hemma, haha. Men man skäms ju lite när man lägger upp så många.

Daniel sa...

Hur lyckas du träffa alla kändisar hela tiden? Hur bär du dig åt?
Imponerande!

Samara sa...

Daniel : Det finns många sätt, dels brukar det vara annonser i morgontidningen om kändisar som ska vara i affärer och göra reklam eller om de ska föreläsa nånstans, en del har föreställning och teaterpjäs eller inviger nåt, och jag har flera kompisar i stan som också samlar, så vi tipsar varann om vi får reda på nåt, många gånger är det kändisarna själva som skriver på Facebook vad de ska göra under dagen.

Kim BookAddict sa...

Det är jättekul att få böcker signerade! Jag gick till en författarsignering förra veckan. :)
Kul att du älskar att läsa. Det gör jag med, men jag läser mest ungdomsböcker.
Vet inte om jag råkade skicka två kommentarer nu, vet inte om den första publicerades.

Samara sa...

Det blev bara en kommentar :) datorer får visst hicka ibland.
jag läser allt möjligt, men även en del ungdomsböcker, jag har en stor samling Wahlströmsböcker från 40 talet och framåt .