måndag, december 02, 2013

Jakten på Robin Beck och de andra

Jag har inte träffat Robin Beck, men Claes gjorde det.
Jag valde kyrkan för jag visste att hon skulle åka med Wasaline till Finland,men inte när hon skulle komma, och jag ville inte missa alla tre möten i kyrkan för att sitta i den tråkiga färjeterminalen och vänta. ( Hade det varit  Roger Moore så hade jag väl tältat utanför ingången för att inte missa, hihi )
Claes var där och han fick träffa henne, hon var trevlig och hade all tid i världen att skriva autografer åt de ca 5 personer som ville träffa henne.
Hon passade också på att åka omkring på en bagagevagn och ha allmänt kul, ja man är ju inte äldre än man gör sig :)


Här är Claes med Steve Augeri,sångaren  från gruppen Journey.

Bobby Kimball, sångaren från gruppen Toto.Claes har träffat både Steve och Bobby förut så han tog inga autografer av dem.

Gruppen Big Time.


Jag kom hem från kyrkan, åt lunch , pratade med min mor i telefon och kollade på bilderna, plötsligt såg Claes att Steve som är hans Facebookvän hade skrivit att färjan var försenad till kl 18 istället för kl 13.30 !
Då var klockan ca 15.30, jag flög ju högt, tänk om hon var kvar ??
Vi bor bara några minuters bilkörning från färjeläget så fort på med kläderna och gasa iväg, men när vi kom dit så var det väldigt stillsamt.


Vi träffade "bara" Ken Sandin från bland annat gruppen Alien, så jag fick en kändisbild ändå.
Jag hade ju inte ens blocket med mig, men Claes har fått av honom förut, så det är lugnt.
Ken berättade att Robin och de andra hade gett upp och åkt hem till USA, så det kan bli.
När vi kom hem hade Steve skrivit att de åkte tåg mot Stockholm, men det var telefonstolpar över spåret så de fick byta tåg, ja stackars amerikaner , vilket äventyr, och stackars alla de i Vasa i Finland som ville se showen.


Efter några timmar var det dags att åka till stan, på Sagateatern träffade vi Abalone Dots,
jag gillade deras låt På väg ,  i Melodifestivalen ifjol.

Deras autografer, men oj så det kan bli, den första tjejen skrev ju först på fel sida och skrev på baksidan av Robin, så det syns lite genom papperet ..
De signerade Melodifestivalen 2012 också, men den glömde jag fota nu. Det syns inte så bra på bild, men det syns faktiskt genom tyvärr.
Claes fick också autograf av Robin på en passepartout, så han ska framkalla en bild på henne och sätta i.


The Refreshments, vi hann knappt prata varken med dem eller tjejerna, för vi hade ju fler kändisar på gång samtidigt .Bröderna Rongedal hade uppträtt i Tegs kyrka, jag brukar inte jaga kändisar, jag brukar ta det lugnt, men de var ju på väg till en väntade taxi när vi kom, och jag ropade och kutade efter i snön.
De skulle med flyget som skulle gå om en halvtimme, men vänliga som de är så stannade de upp nån minut och skrev i min block och vi hann ta en bild.
Ja de blev ju kända med låten Just a minute, och det var ungefär vad som hände, en minut och så var de borta, först tillbaks i bilen kom jag på att jag hann inte ens ta upp Melodifestivalen 2008 ur påsen.
Vid det laget var klockan 19.45 och vi hade inte ätit middag, så Claes tyckte vi skulle åka in till centrum igen.
( Jag måste förklara för er som inte känner till Umeå, att bröderna skulle med planet som skulle gå en halvtimme senare det är inget konstigt, från Teg tar det 5 min att åka bil till flygplatsen, och har man redan checkat in så kan man komma  strax före avgång , Teg i sin tur är en stadsdel ca 5 minuters biltur från centrum. )
Vi åkte iväg och kom på att det var dumt att jag hade loggat ut från parkeringshuset, det är ju minimiavgift där, men det kostar bara nån krona per timme på helgen, så det skulle bli billigare att ha haft parkeringen kvar än att checka ut och sen in igen och ut.
Här i stan är det så smart så man drar sitt kort när man kommer och när man far, inga bommar, ingen stängningstid eller så.
Han parkerade då utanför hotell Plaza där man får stå 5 minuter gratis, vi började gå mot Konsum men jag hade glömt häftet med alla " Ät 2 betala för 1 " i bilen så vi fick gå tillbaks och så tappade jag häftet under bilen ! När jag skulle ta upp det så var min klänning för tajt och en knapp lossnade och for in under bilen ! Fram med häftet och knappen, mot Konsum igen, men deras salladsbuffé stänger kl 19 visade det sig. Vid det laget hade det bara gått 30 minuter sen vi först parkerade för att gå till Sagateatern, ibland känns det som att någon bildspolar mitt liv.
Vi tänkte äta på Döner, men kupongerna gällde bara till kl 19 där med, Busstationen då ?
De stänger kl 20 på helgen, så vi åkte till Big Boy nere på Strömpilsplatsen.
Äntligen mat och lugn efter en vimsig dag.


1 kommentar:

Carola sa...

Jag är imponerad över erat autografsamlande. Jag skulle ju inte ens känna igen 1/10 av alla. :D
I lördags såg jag Özz Nujen när jag var i Luleå, vi satt nästan bredvid varandra, men jag var tvungen att googla på mobilen för att komma på hans namn. Haha.

Robin Beck har härlig röst hon. :)

Kram