måndag, november 26, 2012

Anders Ekborg

 Ja som jag har sagt förut, jag skulle inte hinna jobba heltid, det är fullt upp ändå.
Idag var jag i kyrkan 3 timmar som vanligt på en söndag, sen bytte jag kjolen till byxor, åkte över bron till flyget och jobbade 6 timmar, sen in till centrum och träffade Anders Ekborg och musikerna Stefan Nilsson och Bengt Magnusson ( inte att förväxla med han på tv 4 )
På tal om förväxlingar så är det många som blandar ihop Anders med hans bror Dan och hans pappa Lars, jag måste erkänna att Dan är min favorit av de tre, men Anders sjunger med inlevelse, och var trevlig, han skrev autografer till alla som ville ha.

Jag fick melodifestivalskivan signerad, och i blocket, på ett foto ( som en kompis gav mig ) och på julskivan som jag köpte nu.

4 kommentarer:

G Kjellvander sa...

Anders Ekborg är otroigt trevlig, jag träffade honom då han (tillsammans med Björn & Benny och Helen Sjöholm och Peter Jöback) signerade cd-boxen Kristina från Duvemåla när den kom. :)

Samara sa...

Ja han tog sig tid med alla, och särskilt de som satt i rullstol, inte som många kändisar som bara sticker iväg, Eva Dahlgren förra veckan, henne blev det inget med, hon ville inte träffa folk efteråt, jag frågade en scenarbetare, men fick till svar att hon ville inte träffa nån. Jag väntade utanför ett bra tag ändå, men hon kom inte ut. ( fast hon har ju " kommit ut " hihi )

G Kjellvander sa...

Hehe, hon kom ut fel väg. Hon kom ut ur garderoben, men inte genom dörren. Hehe.

Jag kan fortfarande inte släppa Eldkvarn, då de hade utlovat signering efter konserten jag var på. Sedan surade de och uteblev. Typ en av få gånger det hänt, du har ju alltid haft tur med dem. Typiskt, för jag hade med massa skivor och en stor box den gången. :(

Samara sa...

Ja nog var det ju mysko med Eldkvarn, de har alltid varit tillmötesgående i Umeå, men de verkade lite vimsiga sist, en del skivor blev inte signerade av alla osv, de verkade mer intresserade av att prata och dricka öl än att skriva .