söndag, september 01, 2013

Ann-Sophie Wimmerstedt ( Adora BatBrat )

 Idag var jag på smink-workshop med Ann-Sophie Wimmerstedt.
Hon är make-up artist, modell, sångerska i grupper Aspberger Synthdrome, barnboksförfattare och kläddesigner.  Hon har ca 50 000 följare på Youtube och ca 37 000 följare på Facebook.

Det var i samband med Sunset Park festivalen som hon kom hit.
Man skulle egentligen föranmäla sig, för det var begränsat antal platser, men jag hade missat helt att hon skulle komma till stan, det var när Claes kom hem i natt efter att ha varit på konsert, och han visade bilder och jag såg att det är ju HON ! Han är officiell fotograf för festivalen , så han mailade den som är ansvarig och frågade var det skulle äga rum, och vi åkte dit, jag på vinst eller förlust för jag tänkte att jag har ju inte bokat, det är kanske fullt.
Det var 7 förbokade men tack och lov fanns det plats för mig med.
Hon berättade om olika sminkprodukter och cremer som hon föredrar, det behöver inte alltid vara dyra märken, utan många gånger är billiga sorter lika bra, eller rent av bättre.
Jag fick många bra tips på produkter och på hur man kan sminka sig och framhäva olika saker i utseendet.


 Hon är så oerhört glad och positiv, och utstrålar kärlek och humor, jag är verkligen glad att jag fick chansen att träffa henne. Jag har länge varit nyfiken på lösögonfransar, hur det känns att använda det, och hur man gör, nu fick jag chansen, hon lät mig testa.
Hon tog en frans och klippte av så det blev två mindre bitar och satte ytterst vid mina fransar, det ser riktigt naturligt ut, inte oäkta eller klumpigt.

 Hennes kompis Ami är verkligen det sötaste jag sett på länge.

 Adoras eget klädmärke.
Nu kom det inte med på bild, men hon hade ett rosa hårspänne baktill i håret, rosa rosett med bling, en likadan som jag har , synd jag inte hade min, så hade vi kunnat ta en bild på våra bakhuvuden ihop.

 Autograf i blocket,. under det syns det en tidningsartikel med henne från Amelia, hon signerade den med.
 Så här glamourös blev jag, inte överdrivet alltså, utan lite extra längd ute i kanterna.

Jag invigde min nya ring idag, jag fick den av Claes igår, men bilden gör den inte rättvisa alls, den gnistrar och är så fin, käken är lite lös också, så om man har tråkigt kan man sitta och pilla lite på den så det ser ut som att dödskallen pratar.

2 kommentarer:

G. Kjellvander sa...

Det var innan konserten som du träffade henne och Ami va? För Ami verkar ha skadat sig svårt i samband med konserten sedan i Umeå, enligt Adoras egen Twitter där hon själv skriver detta:

https://twitter.com/AdoraBatBrat/status/373962239998316544

Låter mycket tråkigt.

Samara sa...

Ja jag träffade dem på dagtid.

Nu har Ami kommenterat Adoras status på Facebook :
Just want to thank everyone for your super sweet words. I'm okay now. Thinking about it I still feel like it never happened because I got so shocked, but I'm fine. Not gonna let that bastard ruin anything. I've had way too much fun for that! Love and hugs to all of you for caring so much.

Så det är ingen fara med henne tack och lov, jag har hört sen från en som var där att han som hoppade var i 150 kg:s klassen ungefär.