tisdag, november 26, 2013

Stig Strand


I lördags var det full fart hela dan så jag har nu först kollat genom bilder och börjat landa lite, man ska väl vila sig på helgen, men det gjorde inte vi.
Först var det invigning ute i hamnen efter vägbygget och de skulle visa upp nya finlandsfärjan.
Vi var där i god tid, redan kl 12 fast det skulle börja 13.30, men Claes ville ta lite naturbilder först.De hade väl kunnat piffa upp det lite, ta bort skräpet på golvet, ordna så att kablar inte sticker ut ur väggen och ta bort målarburkarna som stod under trappen.
Det skulle ha funnits ballonger tycker jag, men ja ja ...

Den stora "sevärdheten" var Stig Strand som är en av delägarna i Wasaline.
En vänlig man som berättade roliga anekdoter från sin ungdom när han och Ingmar Stenmark tävlade i världscuperna.

Så fick man gratis fika, saft och de här platta sakerna som smakade som munkar med sylt i, alla fick dessutom en tygväska, och de som ville fick delta i en enkät med tillhörande tävling.
Nu ska jag såklart vinna första priset som är en kryssning för två. Undrar bara när man får veta vem som vunnit, det sa de inget om.

När vi skulle fara visade det sig att Stig hade parkerat bredvid oss. Här står han bredvid vår Volvo.Min kusin är helt säker på att jag träffat honom i början på 90 talet, och att hon själv var med då, jag har ju inget minne av det, har ingen autograf sen dess vad jag vet heller, och absolut ingen bild, men nu har jag bildbevis.

Från hamnen körde vi direkt in till stan där vi hade stämt träff med en annan kändis.

2 kommentarer:

Marja sa...

De där platta sakerna kallas för 'grisar' och dem åt jag som barn med hallonläsk när det var fest. :)På Midsommar t.ex.
/pysselhäxan Marja

Anna sa...

Jag träffade Stig sommaren 86 i Hemavan var där på Socutläger han kom ner och hälsade på med ett av sina barn på axlarna och var barfota. Vågade inte prata med honom var stort att få se en kändis.