torsdag, februari 28, 2008

Blandat pyssel

Det här blir mitt hundrade inlägg, otroligt med tanke på hur lat jag är på att skriva.
Eller egentligen är jag inte lat,men när det händer en massa saker ni kan tänkas vilja läsa om så hinner jag ju inte skriva.
Och när jag har tid så har jag inget att skriva om,eller så ska jag skriva ikapp sen sist,och då blir det så långa inlägg att ingen orkar bry sig.
Jag får knappt kommentarer,så jag vet ju inte om så många läser här, och jag har ingen bloggräknare, men jag vet att Britta läser alla inlägg,och det räcker för mig =)
Själv är jag mycket dålig på att kommentera andras bloggar,så jag ska inte klaga alls,det här är inget kommentar-raggningsförsök ,hihi.

Jag har piffat upp en ram,men det är inte lätt med färger, kameran envisas med att den är blå,jag ser att den är mer grön, färgen heter Aquamarine, från Making Memories,och så använde jag silverfärgat glitterlim.Förra veckan simmade jag 550 meter, så det är 1800 meter hittils i år.
Strutsen har träffat tomten, jag tycker det är lite fel tid på året,men det är ju bra att vara ute i tid.
Jag är glad att min gosse har så bra fantasi med strutsens äventyr,fast jag kan erkänna att den första bilden med limefrukterna var mitt påhitt,sen har han fortsatt att låta den uppleva saker.

4 kommentarer:

Martha sa...

Tänkte bara tala om att jag brukar titta in. Prenumererar till och med på dig... eller på din blogg i alla fall... men om jag började prenumerera på dig skulle jag få någon bonus då?;)

Henrietta sa...

Hej, hej min vän!
Jag läser allt men är kassare än kassast på att kommentera *rodnar* Ha det så gott!
Kram Henrietta

Veronica sa...

Jag brukar också läsa din blogg :) men jag är jättedålig på att kommentera, ska bli bättre på det.

Kram från Veronica "Mrs Vera" från pyssel.net

Anonym sa...

Det är klart jag läser din blogg. Mina morgonrutiner är en kopp kaffe, starta datorn, kolla om du har skrivit något nytt. Har du gjort det är dagen räddad! Förlåt att jag är så dålig på att kommentera (och ringa).
Många kramar från Christina
Ps. Krister hälsar (han läser också din blogg)