torsdag, februari 07, 2008

Varit på verkstan med Samaran

Jag har varit på verkstan med Samaran !
Jag höll typ på att svimma av skräck när de hissade upp henne ju,men kan ni tänka er vad felet var ?
Bilstereon behövs bytas det är felet ! haha.
jamen alltså så här : jag brukar alltid starta musik innan jag ens kör ut från garaget,och nu har jag varit utan musik i några månader sen den pajade,det är fruktansvärt tyst och tomt.
I samma veva fick jag fel på bromsarna trodde jag, men jag hör ju oerhört bra, jag hör många ljud som min man aldrig hör, om jag är på nedervåningen så kan jag tala om ifall datorn är på en trappa upp,och jag hör när den stängs av, han hör inget sånt.

Och en rysk bil bromsar inte lika tyst som en Volvo eller en Merca eller nåt sånt, så det jag hör är bilens egna helt normala ljud.
Mekanikern provkörde bilen,sen hissade de upp och kollade allt, fixade en lampa som lagt av,det var bara nåt glappt,han visade hur man ska fixa det själv, så var det en sorts lastkännande ventil som satt fast,de fick smörja och böka rätt mycket med den, det är osäkert om den är helt bra,kanske måste den bytas om jag får anmärkning på besiktningen.

Men jag som hade trott att typ hela bromspaketet med bromsok och allt skulle bytas för en månadslön eller så, 3 mekaniker höll på
1 timme och 18 minuter med min bil,och det kostade 386 kr !!!!

Nu äter jag en semla på en av mina finaste assietter med guldkant, jag struntar i vikten ikväll, jag känner mig så lätt som ifall jag skulle ha gått ner 15 kg typ,skulle kunna jogga en mil,eller lyfta upp hela bilen och dansa runt med henne, jag vill hoa och tjoa och yyyyyyyyla ut min glädje !

Kan bara säga : Halleluja !! hihi

2 kommentarer:

Martha sa...

Grattis! Var med om en liknande sak en gång med en Golf jag hade. Trodde jag skulle få byta hela växellådan men det var bara en liten plastbit som tog 15 minuter och kostade 250kr :)

Miapuh sa...

Tjoho!
:) oh vad härligt

kramis Mia