tisdag, januari 29, 2008

Ny förvaring för färgJag har inte använt mina dabbers och distresser så mycket som jag borde för att det har varit så besvärligt att ta fram dem, glitterlimmet däremot har stått på soffbordet,och katten har typ bowlat med dem.
Men nu idag kom jag på lösningen .
Allt prydligt samlat,lätt att ta fram,och snabbt att plocka undan när jag är klar.
Det finns lite plats över ,men jag har 2 distresser till på ingående.
Lägg märke till att den ena flaskan längst bak till höger sträckte på halsen just när jag fotade,linslus,hehe.

Och så en GOD nyhet.
Från och med 1 mars är min man heltidsanställd !!!!
Tjohooooo ! som vi har väntat på detta, ta i trä,nu ska väl vi också kunna få bättre ekonomi och jag ska sluta att gråta så fort bilarna går sönder.

5 kommentarer:

Henrietta sa...

Smart förvaring! Det är så smidigt att ha allt samlat.

Ann-Charlotte sa...

Dessa korgar är väldigt bra, jag hade flera förr. Tänk om jag haft dem kvar då kunde jag rakat dem till dig. Grattis till mannen, hoppas ni får det bättre nu..

Såg nog att en av dina distresser sträckte på sig riktigt ordentligt, gissar att det är den röda som vill synas...hihi...

Lisbet sa...

Schhh…har smitit från jobbet en stund. Håller på att sätta ihop en föreläsning men blev totalt jättemegaless. Så nu har jag fixat mig en stor kopp kaffe – smygit in på allt om scrap och tar mig en blogrunda. Jag har bestämt ett visst klockslag då jag måste fortsätta. Annars så fortsätter jag nog till ikväll. Har verkligen tittat och drägglat i din blog nu. Snyggt…så snyggt.. Ha en skön dag.

Bågan sa...

Grattis till pengarna!! ;-)


Bågan

Spacegirl sa...

Kika in i min blogg för en award du fått :-)
Kram Space