torsdag, juni 12, 2008

Man måste nog sova

Senaste veckan har jag sovit knappt 6 timmar per natt,uppdelat i 2 perioder, jag sover ju alltid uppdelat pga mitt jobb,men tisdag var det skolavslutning, kl 10,så jag sov 3 timmar före jobbet, 2 timmar efter,och 2 timmar efter avslutningen,seg o trött hela dan.
Igår ringde min mans mobil och väckte mig, kunde knappt somna om, blev 5,5 timmar sammanlagt.
I natt blev det också bara 5,5 timmar för att hans *svordom* telefon ringde, jamen jag lägger ju av den riktiga för att ingen ska ringa och väcka mig,men då har han mobilen på i sovrummet, och sover hela natten,stiger upp och lämnar mobilen,så jag blir väckt, jag är alldeles yr nu.

Men jag har massor att skriva om, imorgon ska det bli foton från renoveringen,det lovar jag .
Jag ska också till läkaren imorgon, jag som väntat i 6 veckor typ och har outhärdligt ont, i måndags ringde de och sa att jag hade haft tid i torsdags hos en läkare,men kallelsen hade kommit tillbaks i måndags, vad sysslar posten med ??
Jag har bott på samma adress i 13 år ju ...
så jag fick en tid imorgon, jamen idag fick jag räkning på uteblivet besök 100 kr, och så faktura avgift 50 kr, är de helt insnöade ??
Ringde och de sa att det behöver jag såklart inte betala,den trevliga dam som svarade sa att hon fattade inte vem som skickat räkning.
Hoppas läkaren ger mig en remiss nu då,att han förstår att jag har så ont att jag knappt kan gå, jag har så ont bara jag sitter här,för att jag varit i stan en sväng i dag, besökte 5 affärer,och det var alldeles för mycket, jag borde ju ha tänkt på det,men jag behövde lite målarfärg och sånt på olika ställen.

Inga kommentarer: