fredag, januari 16, 2009

Jag är en vinnare

Jag har vunnit en tävling, Scrapopol på forumet scrappa.com.
Alla som anmälde sig fick varsin spelbricka som ett monopol spel, och så fick man en ny utmaning per vecka, det var slumpen som avgjorde, så nån kunde ibland få en utmaning de redan gjort,och ibland kunde det bli extraslag, och jag var den som först fick hela brickan klar,så jag vann första pris , 500 kr att handla för hos stämpelaffären Motivet !! tjohooooooo.
Det behövde jag verkligen, inte bara för att få shoppa loss, men för att pigga upp mig, inatt var det -19,2, jag vill inte vara tidningsbud i sånt väder, huuuu.
Men min moster hade - 36,5 så jag borde nog knipa näbb.
Men nu har jag bara - 6, så underbart.
För övrigt så var min gosse med i Vi i femman i radion igår, hans lag vann tyvärr inte, de svarade " muslim" när de skulle sagt " islam" på svar vilken religion man har om man använder burka.
Hade de fått rätt så hade det blivit oavgjort och utslagsfråga,så det var nära.
När Claes kom hem och jag frågade honom samma fråga, så svarade han " muslim" !
Så man kan ju inte klaga på pojken ändå, när hans pappa säger samma sak.
Idag var pojken med i båda lokaltidningarna, en av dem hade honom och hans klasskamrat på första sidan, tjohoooo ! Tänk att man ska dela ut tidningarna, och så ser man sin egen älskade son på första sidan, ja tårarna rann nerför kinderna på mig, jag är så stolt ,än fast de inte vann.
Klicka här så finns artikeln, och bilder, han med rött hår är min gosse, vi färgade håret tillsammans för ett tag sen,men hans blonda hår blev ju mycket rödare än mitt ljusbruna, och så räckte inte färgen riktigt till mig heller efter att han fått sitt,men jag är ganska röd ändå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ville bara lämna en rad och gratulera dig till din vinst! Vad roligt för dig! Stort grattis! Jag hoppas ni får en riktigt härlig helg! //Gunilla75 (från pyssel.net)

miapia74 sa...

Mmmmmm va härligt att vinna 500 kr, å på Motivet finns massor av härliga saker att shoppa. Grattis!! Välkommen in på besök i min blogg och ta en titt på inlägget om Tombow pennorna. Dessa har jag köpt på Motivet.