torsdag, mars 10, 2011

Pysselstädning på gång.

Hittils har mitt nya skåp haft gott inflytande på mig .
Jag började med att sätta in alla pappersförvararna som stått i klädkammaren, undrar vad jag ska ha där nu, kanske stämplar,så jag får en hylla fri i garderoben,
stackars Claes har bara en hylla för stämplar och band tar upp en hylla för tillfället.
Sen ställde jag in 4 lådor som stått i vardagsrummet, en minibyrå i papp och en verktygslåda i plast som det är stickers i.
Det är ändå 2 hyllor tomma.
När jag skulle ställa in kartongerna med papper så kom jag på att det är ju ne hel låda i bokhyllan i vardagsrummet full med cardstockspill, hmmmm.


Så jag och Elis rensade ut det här !
Sånt som blivit över när jag stansat,som man visserligen kan få ut nån bokstav här och där på, men som aldrig blir använt.
Nu blev hela den lådan tom, för det lilla som skulle vara kvar rymdes i Ica kartongen där jag hade cardstockbitar sen förut också.
Så i den låda som blev tom kan jag stoppa ner blandat pyssel som ligger framme, jag får se hur jag gör, men jag har plockat och städat hela dan, hittat pyssel jag hade glömt bort, och även plockat ut en del saker jag inte vill ha kvar,sånt jag kan försöka sälja på nån pysselträff.
Det tar tid,men det blir bra när jag är klar :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag funderar också om jag ska städa mitt skåp - har så mycket som jag kunde ge bort... men först måste jag fixa lite annat tror jag. Ska tänka på dig när jag rensar ifall jag hittar något du kanske har bättre användning för. För du kommer väl ner till VH i år? Du jag mailar dig. Kram Charlotte