lördag, januari 07, 2012

Ovanlig salami


Igår var jag och Claes till Ica Maxi, och vi fick inte loss den första kundvagnen, den hade frysit fast ! Den yttersta i nästa rad hade hakat ihop sig med den bakom och gick inte heller loss.
Hur svårt kan det va ? som Linda Bengtzing sjöng för några år sen.
Till slut fick vi loss en vagn och kunde handla.
Fast salami köpte vi inte, men nog ser den kul ut, Julgranssalami, hur kommer de på idén ?
Det fanns en skylt ute i kundservice att den som köper en andel i deras tipssystem får gratis strumpor på köpet.
Claes garvade och sa att det är typiskt Norrland, i Gbg får man snarare choklad.
Jag vet inte, men jag minns när jag gick i åttan och vår klass skulle tjäna ihop pengar till klassresan,och skulle ordna dans för föräldrarna, och så såldes det bullar, och strumpor ! Ha ha ha, men det var många som köpte en 5 pack strumpor, det var ju för en god sak.

Den här tröjan köpte jag i Tallinn för bara 1 euro, just då var det väldigt varmt,och ingen påse fick jag heller, så jag gick och bar den hängandes på armen i hettan och undrade hur jag kunde vara så osmart att köpa en tjock tröja, men just nu när det är - 10 ute är jag glad att jag köpte den :)

Idag har jag varit ovanligt effektiv, hunnit med lika mycket som på 3 dagar ungefär, dagen har också känts så lång så jag börjar undra om jag råkat vara uppe nåt dygn eller så ,fniss, nej då, jag ser ju på dagstidningarna när det blir nya dagar.
Jag städade bland annat på tidningshyllan och hittade ett helt underbart citat från lokaltidningen i höstas.

" En 23-årig Umeåkvinna stod åtalad för våld mot tjänstemän. Kraftigt berusad sparkade hon två poliser som skulle omhänderta henne.
Kvinnan uppger att hon i sitt omtöcknade tillstånd trodde att poliserna var våldtäktsmän.
En av poliserna medgav i tingsrätten att de såg ut som två sluskar och att de tidigare haft problem med personer som inte trott att de är poliser. "

Jamen haha, hur ser de ut då ?? hade varit oerhört intressant att få se poliserna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Thanks for sharing your thoughts on salchichón.
Regards
my web site: paletas serranas