söndag, februari 09, 2014

Det går framåt

Idag när jag hälsade på min mor så kändes det underbart att se henne ta sig ur sängen och rese sig upp själv, och sen gick vi på en promenad i korridoren.
Jag har alltid tagit för givet att jag kan resa mig upp, att hon kan resa sig upp, jag har lärt mig nu att det finns så mycket att vara tacksam för, alla vardagliga saker som man inte tänker på.
Att kunna stå, gå, att kunna gå på toa själv, att få dricka så mycket man vill.
Hon hade lite dåliga värden några dagar och fick dricka max en liter per dag.

Jag vet inte än när hon får lämna sjukhuset, men jag är också tacksam att jag bor nära så jag kan hälsa på henne flera gånger i veckan, och min låtsaspappa åker upp till henne varje dag.

Det går framåt med mina auktioner också, jag har 26 st ute nu, och det är bud på 5, sammanlagda summan på dem är uppe i 190 kr, och det var ju bra nån dag sen jag la ut dem :)
Att en av böckerna som jag nu har bud på 30 kr, har kostar 129 kr ny, det är en annan sak, men nu rensar vi ut allt onödigt.

3 kommentarer:

Skatan sa...

Vad skönt att höra att din mamma är bättre!

Nej, man får tänka att det är skönt att få lite mindre prylar där hemma och inte vad de kostade nya.

G. Kjellvander sa...

Befriande att din mor är piggare och mår bättre. Det är väl en av de värsta sakerna som skulle kunna hända, att någon som står en nära blir sjuk eller, ännu värre, dör. Vet att du förlorade din far för inte så längesen, så hoppas att din mor hänger med länge till!

Samara sa...

Tack, ja jag har varit så orolig för henne, det var otäckt ett tag med propp i lungan mm.
Hon är ju bara 62.