måndag, juli 21, 2008

Freestyling med lite hjälp

Jag skulle göra en till av Maxells utmaningar, och det här var bilden jag blev inspirerad av ,

en ram och text på den tänkte jag,det är lugnt,men sen hittade jag ingen bild som passade, så igår letade jag genom typ alla mina foton i 30 min,tills min snygging tog fram en bild av honom från sommaren då vi träffades och sa " scrappa om mig "
Så då gjorde jag det och det här är resultatet.Jag började med ett papper som jag tyckte var lite snirkligt och romantiskt,men ändå tufft, ramen vet jag inte var den kommer ifrån faktiskt.
Knapparna är från American crafts, trähjärtan,och så blingblommor,men de ser så matta ut nu när jag fotade min LO.
Hjärta från qk revolution, bokstäverna är lite hopplockat, bra att använda överblivna bokstäver ibland.
Text på ramen med min nya dymo junior, och F är en plastbokstav.

Och nu när jag är klar läser jag reglerna, hmmm nåt stämplat och nåt i metall, och så en punkig stil, ja man ska nog läsa reglerna först, fniss o väs, jamen jag är nöjd med min LO och det är ju viktigast.

1 kommentar:

maxell sa...

Hehe. Klart att det viktigaste är att du är nöjd med det hela. Det är det enda som räknas faktiskt. Å du ska vara nöjd. Å du vet väl att det är flexibla regler som gäller? Fast iofs... något stämplat. Du kan uppdatera sedan genom att stämpla dit något. Åsså stoppar du dit något gem eller någon säkerhetsnål. Om du orkar, kommer ihåg å hinner. :)

Skoj att han sa "scrappa om mig". Du har ju löst det med bravur. Vackert, kärleksfullt utan att vara för puttenuttigt och vilken ram sedan. Den är rent ut sagt överläcker. Härliga färger och färgkombinationer. Rätt punkiga i mina ögon... :)