onsdag, juli 09, 2008

Min avslappnade semester

Jo jag är hemma igen, kom i lördags kväll faktiskt, åkte på måndan till Västerhaninge och återkom på lördan, då hade bilen gått 136,5 mil.
Och jag körde den själv hela vägen, vi skulle ha samåkt 4 st,men en hoppade av och åkte buss i förväg istället, och en blev sjuk,så vi var bara 2 i bilen och kompisen har inget körkort.
Men otroligt nog tog bilen bara bensin för 1480 kr, det tycker jag var ett mirakel.

Jag hade en avkopplande vecka, var på andliga möten, tog långa kvällspromenader med kompisen, och tänka sig, jag såg mitt livs första mördarsnigel, helt otroligt, enda gången jag inte hade kameran med, suuuck ju.
Läste, broderade och lärde känna nytt folk.
Ett gäng med 11 ungdomar från Litauen och deras ledare, inbjöd oss till ett andligt möte, så det talades engelska, och så sjöng vi på litauiska, sen åt vi glass och deras ledare kan ryska ! Såå glad jag blev, vi pratade om bilar, barn och städerna vi kommer ifrån.
Det är inte ofta jag får träna att prata ryska ,så det här var en bonus.
Personalen på hotellet var också väldigt pratsam, så när jag och kompisen träffade på nån av dem så kom vi knappt därifrån,hihi.
Det är kyrkans eget hotell som kostar bara 300 kr per person för 5 nätter, då ingår lakan,men inte handdukar ,och mat får man såklart hålla själv.
Köket har 4 spisar, 3 microsar och massor av kylskåp.

Så träffade jag Ann-Charlotte, vi hade så trevligt, ca 4 timmar var vi tillsammans, shoppade scrapsaker, kollade på en loppis, och satt sen och pratade om allt och lite till, ni ska få se bild på oss tillsammans, men det blir imorgon.
Nu ska jag måla lite på en ram.

När jag kom hem så har jag försökt att inte stressa, jag var ju stressad så enormt hela vintern och våren, så nu ser jag till att inte planera för mycket varje dag, och att ta mig tid till att sortera mina pysselsaker, hittar mycket intressant jag hade glömt bort.

1 kommentar:

Sissi sa...

Du er heldig som har møtt Ann-Charlotte! Hun er en alle tiders venn, og det er så synd at vi treffes så sjelden.

Gleder meg til bilder, skal følge med i bloggen din:)

Er glad jeg surfet rundt og fant denne, for du har en koselig blogg.
Ønsker deg en god sommer!!