söndag, september 07, 2008

Per och Ingalill Dunsö i HolmsundFörra veckan fick jag reklam från bibblan, där det stod att Dunsö Kapell skulle uppträda 7 september, jag blev eld och lågor, det är inte ofta Per kommer hit, 17 år sen sist jag träffade honom och Ola Ström och Bo Mårtensson.
Ja alla känner väl igen namnen hoppas jag ? Solstollarna mm, mina absoluta svenska skådespelare, låtskrivare och sångare.
Så Per och hans fru Ingalill uppträder numera med trevliga familjeföreställningar, och de kom hit till lilla Holmsund, så ivrig jag varit i en vecka, och igår tappade jag rösten, pinsamt,jag lät som en hes kråka när jag skulle prata med dem.
Dessutom har jag feber,men det gör inget, jag skulle inte ha missat dem om jag så hade varit medvetslös ju.

Det var en mycket glad föreställning med mysiga sånger ,och underfundiga texter och ordlekar.
Att publiken (ca 25 personer) bara var barn i åldern 0-ca 6 år, plus deras föräldrar, och att jag och min man var där ensamma utan gosse, det spelar ingen roll, man blev så glad helt enkelt , medryckande melodier och texter, och när de sjöng en sång om att tappa rösten så höll jag på att skratta högt,det var så träffande.
Per mindes mig lite grand sen förra gången jag träffade honom, och efter min hesa väsande röst nu lär han ju aldrig glömma mig,haha.
Otroligt nog så lyckades jag hålla ögonen öppna när jag blev fotad med dem, annars brukar jag jämt blunda, jag tror 80 % av alla bilder som finns få mig är med stängda ögon.
Jag fick autografer,och så köpte jag en skiva med dem som de signerade, jag hade också med mina 2 Solstolle dvd som Per signerade åt mig.
Ja faktiskt är att alla barn och föräldrar gick,och bara jag och Claes var kvar med dem,haha, men det är ju inte ofta en av mina största idoler kommer hit, och det var så kul att träffa Ingalill också, hon är jättegullig med en underbar sångröst, de passar otroligt bra tillsammans.
Jag önskar det hade funnits dvd med deras uppträdande för man blir som sagt GLAD.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin bild på dej,Per o Ingalill,era kläder matchar ju varann :)

Kram Jeanette/Rakaela

Lian sa...

Men va kul, träffa sina idoler bara så där, ännu roligare när det var så länge sedan sist.
Själv blev jag överlycklig när jag träffade Clownen Manne (han som hade barnprogram på teckenspråk. Det är tack vare honom som jag jobbar med teckenspråk.
Må så gott
kram Lian