lördag, maj 01, 2010

Adde Malmberg och Peter Wahlbeck

Igår bloggade jag inget, jag höll mig ifrån datorn allt vad jag kunde för att sortera bland mina scrapsaker, jag hade hela soffan och soffbordet fullt , man såg knappt bordet, men nu är det prydligt igen och god ordning.
Sen köpte vi hem pizza och såg på film, vi struntade i att kolla på nån eld, för Claes hade ju ändå jobbat 12 timmar när han kom hem,och det var grått och regnigt väder.
Så här kommer ett inlägg om vad vi gjorde på torsdag kväll.

Ett helt gäng med komiker var i stan, flera kända som Felix Herngren, Johan Rheborg mfl, och så några okända. Vi hoppades få ett stort tillskott till vår samling, och som vanligt kunde vi inte se showen, för Claes slutade jobbet kl 20, samtidigt som den började. Tänk om vi kunde få jobba 8-17 som vanligt folk.
Men hur som helst, när publiken hade gått ut så vi kunde gå in ,så hade nästan alla komikerna gått redan berättade personalen, de hade bråttom för de skulle äta och sen åka direkt till Sundsvall och sova där.


Men Peter Wahlbeck satt och pratade med ett fan, och vi närmade oss lite diskret.
När han såg och så frågade han om vi ville ha autografer, och jo det ville vi gärna.
Sen hände nåt väldigt konstigt !
Claes frågade om han fick ta en bild, och då reste sig Peter hastigt, la armen om sitt fan och sa : ja du kan ta en bild , fast då tillsammans med min vän Maggan !
Snacka om förvåning, men ja Claes tog bilden, bättre det än inget alls, men varför skulle vi vilja ha foto på honom med en främmande kvinna ?
Så nu har jag klippt bort henne här, därför ser bilden väldigt udda ut.


Sen funderade vi på att ge upp,men då kom Adde Malmberg och gick förbi ,hurra.
Han var trevlig och poserade gärna med mig, men hmmm kameran borde få en smäll, för automatfokus hamnade ju på stolarna så vi blev bleka och dimmiga, annars hade det ju varit en väldigt fin bild.


Som tur är så tog vi en bild på bara Adde, den blev perfekt skärpa på.


Och här är autograferna.

Efteråt träffade vi två vänner som hade haft tur att få fribiljetter till showen.
De hade med sig signerade vykort på Dogge Doggelito till oss !
Hurra, jag blev verkligen glad, de hade träffat honom dan innan, och fått till oss med. Att jag inte träffade Dogge var för att det var 7 mil bort,och jag tyckte inte att jag hade tid, annars var det en modeshow han var på,det hade säkert varit intressant.

Inga kommentarer: