onsdag, maj 12, 2010

Plask och gäsp

Ikväll har jag varit med pojken i badhuset i 4 timmar !
Jag simmade 400 meter, sen åt vi, sen var det bubbelppol i ca 40 minuter, jag höll inte på att kunna stå på benen sen.
Åkte lite rutchkana, sen lekte vi i djungelpoolen.
Den är för barn upp till 9 år,men det var ändå inga barn där,så då kan man passa på, det är plastpalmer, apor, elefanter mm, och rätt så djupt ändå, vi låg på mage och kravlade oss fram i vattenet, jag satt i en grotta ett tag, vi hade en badanka i enorm storlek,sådär 50 cm lång, och så fånade vi oss, gömde oss bakom plasttunnor osv.
Sen hoppade vi ner i bubbelpoolen igen, och sen jag kom hem så har jag varit så trött, hittade Johan Rheborgs blogg jag trodde han bara var komiker,men han tar mycket vackra foton också.

Nu ska jag dra mig till kojs med man och katt,och en skål med popcorn.
Imorgon är jag ledig och har alltså sovmorgon, jag ska sova ändå till 7.15, sen ska jag åka med min mor och hennes man till hmm nä inte Tallinn,haha, till Örnsköldsvik, jag kom att tänka på Tallinn efter att ha sett en del coola filmklipp i Johans blogg, såna som inte ens är med på filmen !
Men som sagt, Ö-vik, där det är mässa, och jag hoppas på att träffa 2 kändisar ,varav jag har träffat en av dem för ca 7 år sen, jag berättar imorgon hur det gick.

Jag har hittils i år simmat 3300 meter, jag får ju simma på om jag ska uppnå mitt mål i år, jag ligger efter med ca 2000 meter hittils.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Du har simmat mer än vad jag gjort i hela mitt liv! Det är sant. Jag gillar inte att simma, orkar jag 25meter får jag vara glad. Det enda märke jag tagit är fisken... nej du vatten och jag hör väl inte direkt ihop och idag tror jag till och med att min hjärna och min mun har någon sorts kommunikationsfel... hm... hur får jag ut sången... när jag vet att jag kan????
Hoppas du får en underbar dag i Ö-vik. Var ett tag sedan jag var där, härlig stad fast Sollefteå är bäst förstås!! Kram vännen!

Olivia sa...

TACK för länken till Johans blogg, åh så glad jag blev!!! Jag tycker jätte mycket om honom! Visste inte heller att han bloggar, kul!