lördag, maj 15, 2010

Bilder på torsdagens fynd

Igår var det årets varmaste dag som jag skrev, vi hade 16,och det tyckte jag var toppen,men på flygplatsen hade de 21, i Haparanda hade de 23 !
Men det unnar jag dem, det brukar ju oftast vara kallt längre norrut, vi brukar ha - 2 på nätterna, men inatt var det 11 plus, och varje dag kan jag läsa i tningen om vilken ort som haft kallast dan före,kl 14, och det brukar vara några stackare som har - 11 ungefär, norrut nånstans.
Så sommaren är såååååå välkommen :)
Det är intressant förresten hur många klädstilar det finns, när jag handlade i går så hade en del vinterjacka och jeans, och en del hade linne och korta shorts.

Idag är det också härligt, jag vet inte vad det är i skuggan,men i solen är det 32 grader, men vi är inomhus och städar och lagar mat,för missionärerna kommer kl 18.
Jag önskar att vi alltid kunde ha det så ordningsfullt att det vara skulle vara att ta ut mattorna, dammsuga,och sen välkomna gästerna, men det är disk på diskbänken, scrapsaker i soffan, filmer och böcker på matsalsbordet, och kläder som ska hängas undan ,men som har legat på trappräcket på övervåningen i flera dar.
SUUUCK.
Här kommer bilder på vad jag hade med mig hem från Ö-vik i torsdags.


Niclas autografer.
Jag har Lp skivor ,vinylsinglar, vhs filmer och idolabum, till och med ett dataspel med honom också,men jag kunde ju inte släpa med hur mycket som helst, om jag får chansen att träffa honom nån fler gång så kan jag ju ta med lite mer saker då för signering.
I blocket så skrev Laila också på samma papper :)


Robinson Björn Hernefelt


Robinson Kent Larsen


Utter som jag köpte till Elis,den är så sööööt, och den får oss att tänka på de vi såg på London Zoo som bad om mat och pep så bedårande.


En tuff anka,den här är hälften så liten mot för en vanlig badanka,och kostade bara 10 kr.


Mina söta nyckelringar, jag köpte 3 st för sammanlagt 40 kr, en hänger redan på min handväska.

1 kommentar:

Helena sa...

Håller med dig om att det är kul med olika klädstilar denna period på året.Det är ju så supersvårt att klä på sig ordentligt,då det är kallt på morgonen och sen varmare på dagen.
Kul att se alla kändisar som du träffar,jag såg Rickard Herrey,Dilba o min stora idol Bert Karlsson sist jag var i Sthlm:)