måndag, maj 24, 2010

Pojkar och pantflaskor

Vi har alldeles för mycket pant i källaren, jag har börjat komma igång efter vintern igen med att panta,men är man lat så ångrar man sig sen. För vi kastar bara ner tomma petflaskor i källaren, sen nån gång när vi är nere så föser vi in dem i matkällaren med foten.
Och sen ligger de där som en fälla, men idag kom Elis hem med 2 kompisar, och jag frågade om de ville hjälpa, och det ville de, som hjälp fick hans vänner såna där förpackningar med sugrör med smak, alltså det är innehåll i dem, jordgubb eller choklad och så suger man i sig mjölk genom det, jättegoda.
Sen drog vi lakan, så nu är jag snart ikapp med det, jag har massor med energi nu mot för i vintras,så jag har många projekt på gång,men det blir lite bättre ordning för varje dag.
Fast det blev bara 6,5 timmar inatt med, 2 timmar före jobbet och 4,5 efter, därför har jag varit trött och lite yr hela dan, så jag ska dra mig till kojs redan nu och strunta i att dammsuga, jag börjar ju jobbet om 5 timmar.


Dagens souvenir är min klänning som jag köpte 2003 i Segezha i Ryssland på en marknad, jag har en till också i samma modell.

1 kommentar:

Charlotte sa...

Oj vad mycket du har hunnit med!!! Jag tycks inte få ändan ur vagnen alls... suck... så jag önskar dig en trevlig dag och tack för all trevlig läsning. Kram!