fredag, maj 07, 2010

Kändis-explosion

I onsdags regnade det kändisar, snacka om häftig kväll.
Det var pjäsen Liket som visste för mycket, jag hade verkligen velat se den,
det är nog det roligaste man kan se skulle jag tro,men biljetterna sålde slut på nolltid tyvärr. Men vi var 7 fans som väntade efteråt på att få träffa skådisarna.
Jag var lite fundersam hur det skulle gå, hur många vi skulle hinna få prata med, och om en går hit och en dit osv.
Publiken gick i väg i mängder,och vi väntade.
Så öppnades dörren,och ut kom Lasse Brandeby !
För mig kommer han ju alltid att vara " Kurtan " , och han har ju samma härliga dialekt som när han spelar Kurt också.

Han var väldigt pratsam och vänlig, och jag fick en stor kram.

Sen kom Regina Lund.


Då började jag på att känna mig lite stressad ,för alla ville ju fota och få autografer och prata, men tack och lov var skådespelarna inte stressade.


Hon signerade min skiva, och Lasse signerade filmen, och skrev då Kurt Olsson.Nästa ut var Carina Lidbom, hon blev lite förvirrad över att se 2 av sina kollegor och 7 fans i korridoren i ivrigt samspråk, men hon fann sig snabbt och poserade glatt även hon.


Linus Wahlgren lyckades jag få till att skratta, den här bilden är jag verkligen nöjd med.
Claes hade en utskriven bild på hela gänget som de signerade en efter en, det var även några personer som vi inte hade hört talas om, men de var också glada och trevliga.
Göran Gillinger känner jag till, men glömde fota honom i ståhejet.
De andra 4 som vi inte känner till är : Anna Ulrika Ericsson, Fredrik Hallgren, Nicke Wagemyr och Malin Larsson.
Jag lyckade få autografer av 8 st av 10, inte illa, det var mycket mer än jag hade hoppats på.
Men Claes insåg att det fattades en ,som inte hade skrivit på bilden,och det var ju lite synd, då sa en av tjejerna : jamen det är Nicke, han gick inte ut här med oss andra, han måste ha gått nån annan väg, men han är väl på hotellet redan, gå och kolla, såklart ni måste få bilden signerad av oss alla.

Huuu, gå till hotellet, det kändes ju som att det var för närgånget, men som sagt, vi ville gärna ha bilden signerad av alla,och de hade ju inbjudit oss, plus att jag hade fått autograf av Johannes Brost, och fått en hjärtlig kram av honom, men nån bild hade jag inte hunnit ta,och det kändes väldigt synd, så vi gick till hotellet.
Och där satt de i lobbyn och festade på varmkorv.
Jag gick fram till Johannes och bad om ursäkt att jag störde,men att jag så gärna ville ta en bild.
Han sa att såklart jag skulle fota, och så poserade han vänligt .


Jag är väldigt nöjd med reslutatet, det hade varit synd om denna bild aldrig hade blivit tagen.
Claes frågade Lasse om han visste var Nicke var, Lasse ropade på Johannes , de tyckte båda att såklart skulle vi få bilden komplett, så Johannes tog upp mobilen och ringde till Nicke ,som hade hunnit upp på rummet redan.
Efter nån minut kom en vänlig man ,och signerade både fotot och i mitt block, tjohej, tänk så vänliga de var allihop, jag blir riktigt varm i hjärtat när jag tänker på hur gulliga och omtänksamma de är med sina fans.


Regina Lund och Anna Ulrica Ericsson


Johannes Brost och Lasse Brandeby.


Linus Wahlgren och Carina Lidbom.

Det var en kväll jag aldrig glömmer, därför har jag varit dålig på att blogga senaste dagarna, jag har svävat på små moln,och visste dessutom att det här inlägget skulle bli långt,så jag väntade tills jag fick tid.
Just nu är Claes på väg hem från en träff med en kändis han träffat förr, jag berättar mer om det imorgon :)

2 kommentarer:

Bengt sa...

Ojdå vad Du träffar många kändisar. Hur går de till? Köar Du utanför olika tillställningar som jag får göra i konsumkön på lördagar? Tack för din långa kommentar, man läser dessa sakta och väntar på att det ska komma ett "men" eller nåt sånt men icke... Intressant blogg Du har!

Olivia sa...

Kul med så många kändisar på en gång! Jag hamnade på Fredrik Hallgrens blogg av en slump för några månader sen och har fortsatt läsa. Rätt trevlig kille. Ha det bra!