torsdag, augusti 11, 2011

Femte dagen på Nolia

Jag håller på att vara väldigt trött nu, efter 5 dagars mässa, jag läste nånstans att en människa på 1800 talet träffade mindre folk i hela sitt liv än vad vi gör idag när vi handlar i en galleria, ja det kanske stämmer.
Jag vet att på de 9 dagarna Nolia pågår så brukar det vara 100 00 - 150 000 besökare, vilket är att jämföra med att Umeå har ca 110 000 invånare.
Ankie Bagger säljer bastu-tunnor, hon hjälper sina vänner med deras företag, så trevlig och gullig tjej, hon skrev gärna autograf i block och på min skiva.
Jag fick en kram av henne också.Susanne Alfvengren är inte bara en bra sångerska, hon är kul också, i mellansnacket var hon riktigt rolig, särskilt när hon berättade om ett recept hon hört på radion om hur man lagar till mördarsniglar ...

Efteråt sålde hon sin samlingsskiva, såklart jag ville köpa den. Nu sitter jag här och lyssnar på hennes vackra röst.

Jag filmade 3 låtar med henne, laddar upp det imorgon.


Man ska ju handla också på mässan, och inte bara umgås med kändisar ;)
Jag köpte en handduk till mig och en till Claes, 100 kr st kostar de, och då får man valfri text broderad på. Men så kom jag på att jag borde nog ha en med Anna också, och inte bara Samara, men då var det slut på blåa handdukar, så det fick bli en rosa.

Ni ser också på bilden skivorna jag fick signerade, plus en kassett med Susanne jag hade med, hon blev lite rörd att jag hade en gammal kassett med mig, verkade det som.


HÄR finns en bild på VKs hemsida, där jag sitter i publiken i tisdags och kollar på Pernilla, jag sitter på tredje raden med gul blus och håller upp min lilla kamera.

HÄR är en bild från idag, där kan ni bara inte missa mig, jag sitter längst fram och tittar på Susanne, det var ju regn ett tag, så tyvärr fick hon inte så stor publik.

Dessutom är jag med på en bild i
Big Papa:s blogg också,
jag är överallt snart tror jag , haha.

3 kommentarer:

Junitjej sa...

Så många kändisar du träffar!

Svar: Jag kan avslöja att jag fick mer än 250:- per bild.

När prinsen skulle lämna Hamnkrogen passerade han vårt bord. Jag frågade då om jag fick ta en bild på prinsen. Han passerade, så jag trodde först inte att han skulle svara, men till sist svarade han: Nej, tyvärr inte.
men då hade jag ju redan tagit smygbilderna.

Anonym sa...

Du är även med på Pernilla Wahlgrens blogg!

Anonym sa...

Kul! Det var länge sedan jag hörde Susanne sjunga... gillar fortfarande "När vi rör varann" eller vad den nu heter.
Hoppas du har det bra! Kram från kompisen i Handen.