lördag, augusti 27, 2011

Jag gillar inte skelett


Jag hämtade alltså ett halvt lamm på Ica Maxi, men var finns köttet ???
När vi beställde så frågade jag om det bara var kött, eller om det skulle medfölja skelett också. Biträdet gick och kollade och återkom och sa att kotletterna har ben i sig, och revbenen har såklart ben, men annars är det bara kött, ja det lät ju helt ok, så vi beställde.
Jag och Claes åkte till jobbet samtidigt, men jag hann hem ett tag före honom, vi hade korta arbetspass i dag.
Jag hämtade ut köttet som var i en påse i en ihoptejpad kartong, så jag öppnade inte kartongen innan han kom, och vi blev ju så besvikna.


Här är påsen, jo här är fårfioler,men de är det ju ett stort ben i, och på första bilden så ser man minikotletter med mest ben i, och STORA revben, från ett fullvuxet får eller ? Vissa bitar var bara fett, fy så besvikna vi är, 69 kr kg, ja hela 628 kr betalade vi för det här.
Plus att det är skelettflisor och djurhår på också, blä.
Jag ska ringa imorgon bitti och klaga, Ica har ju policyn att om man inte är nöjd med färskvaror får man dubbla priset tillbaks, undrar om jag får 1256 då ?
Hmm, men bara jag får lämna tillbaks eländet så blir jag nöjd, suck och morr.
Jag beställde en gång från Ica Supermarket, då var det inte minsta skelettbit, det var exakt bara kött.


Men jag kan ju trösta mig lite med Ipad:en som jag hämtade på posten idag, jag har fått låna både en sån och en mobil från jobbet, som jag får ha tills projektet är klart, och jag får surfa med " paddan " också , det är bra att jag lär mig hantera den sa de.
Fast uppriktigt sagt så blev jag trött i ögonen efter bara nån kvart, det känns bäst med min stationära dator.

Inga kommentarer: