lördag, augusti 27, 2011

Världens bästa flyttloppis

Idag ringde jag Ica och fick komma och lämna tillbaks benhögen, jag fick pengarna tillbaks, och de skickar tillbaks det till leverantören , det är inte de själva som packar, utan de hade fått det i stängda kartonger.

Efter det for jag till min kompis som har flyttloppis, ja som sagt, om jag skulle flytta nån gång, ojoj, bara alla böcker och filmer skulle ju fylla många kartonger.
Men en trevlig loppis är inte fel :)Jag gjorde många fynd, 2 minibyråar, 2 prylhyllor, 2 ramar, en specialram för 6 småfoton, och ett nyckelskåp, jag har många kreativa idéer, måla om byråarna och göra nåt decoupage, samma med nyckelskåpet, det tänkte jag ha till armband.
Byråarna ska jag ha pysselgrejer i.
2 förvaringslådor, 5 askar man kan dekorera, en cd väska till bilen, en helt ny anteckningsbok, 2 Stephen King böcker, en bok om origami, en bok om att måla på möbler, och ett gäng tvålar.

En helt underbar korg-kista, eller vad man ska kalla den, det ryms mycket i den, hon köpte den för över 20 år sen, jag funderar på att förvara filtar och kuddar i den.

Allt detta för bara 300 kr, bara korg-kistan skulle väl ha kostat det i en secondhand affär, och dessutom passade jag på att gosa med deras katt ;)

Jag som håller på rensa ut själv, hmm, men förvaring är bra, och askarna blir kul att dekorera .

Hennes hus är helt underbart, hade det inte varit ca 3 mil härifrån, och betydligt dyrare än vad jag skulle få för det här så skulle jag ha stått i kö till visningen, bilderna ska visst komma på Hemnet på onsdag, jag ska länka till det då.

2 kommentarer:

Marja sa...

Hej Samara!
Verkligt fina fynd du gjorde. Kolla in min blogg hur jag nyligen altrade ett nyckelskåp http://blogg.vk.se/marja/2011/08/22/altrat-nyckelskap-235395
Pysselhäxan Marja

maxell sa...

Vilka roliga saker du hittade där. Riktigt roliga saker. :)