torsdag, november 10, 2011

Triss i kändisar

I går var jag ledig, satt hemma och gjorde julkort, på kvällen var jag på ett släktforskningsmöte i kyrkan, sen åkte jag till Folkets hus för att träffa några skådespelare.
Jag får frågan ibland av mina vänner hur jag gör för att träffa kändisar, i det här fallet så väntade jag tills publiken gick ut och sen gick jag in, och frågade turnéledaren om jag kunde få träffa dem.
Han var en vänlig man som sa att det kunde han ordna, jag skulle vänta i lobbyn så skulle jag få träffa dem när de var avsminkade och klara.


Efter bara några minuter kom han med Lars Amble som var glad och trevlig.
Här visar Lars själv upp autografen :)


Nästa var Johan Rabaeus, han satte upp handen och vinkade när jag skulle ta bilden, jag tycker det blev en rätt häftig bild.
Han var också väldigt trevlig och tog i hand innan han gick.
Fast sen hittade han inte utgången först, haha, han gick fel, och så kom han tillbaks och frågade mig hur man kommer ut.

Att jag är inte är på bild med de här två männen är för att det fanns ingen som kunde ta bilden, med Lars så var det bara några äldre tanter närvarande, och de var på väg ut, sen med Johan så blev vi helt ensamma i lobbyn, för turnéledaren hade gått iväg.Gulliga Marie Richardsson.


Det var hon som tyckte att vi såklart skulle ta en bild tillsammans, så då fick turnéledaren Dallas ta bilden.
Marie var toppen att träffa :)Inte många som skriver så här mycket.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Samara
Jag hittade din blogg när jag letade efter en bild på Lars Amble på internet. Jag undrar om det skulle vara okej att använda den när vi ska berätta att vi gjort en intervju med Lars på jobbet? Den skulle ligga som en bakgrund på en dator då vi pratar med Lars. Lars sa att det var okej om det var okej med dig?

Samara sa...

Hej, ja visst är det ok, jag känner mig hedrad.
Men du får gärna berätta mer, vad det är för företag du jobbar åt osv, jag blir ju nyfiken :)

Anonym sa...

Jobbar på en daglig verksamhet i göteborg. Grunden Media. Vi har gjort en telefonintervju med Lars till vår radio. :)