lördag, mars 03, 2012

Eldkvarn


I går var vi på konsert med Eldkvarn i Aula Nordica.
Vi hade platser längst fram, äntligen inga skallar i vägen för att fota.
Pekka Heino satt 5 platser ifrån Claes för övrigt.


Äntligen riktigt bra bilder, det var efter deras konsert 2009 som vi började köpa nya och bättre kameror, men sist hade vi ingen bra plats.

Det gäller att hålla tungan rätt i munnen.

De spelade en del nya låtar, men också de gamla hederliga som Kärlekens tunga, Pojkar pojkar pojkar,och Treans spårvagn.Att tugga tuggummi under en konsert är väl en sak, men att blåsa en bubbla ? haha.

Flax flax ?Claes och Plura
Jag och min favorit Carla.
Vi hade sån tur, han kastade ut ett plektrum i publiken efter sista låten, och det flög väldigt snett och landade hos oss :)
Jag passade på att få en kram av honom efter att den här bilden togs.
Han var trött stackaren, de hade landat 8 på morgonen, så de borde ju ha stigit upp ca 4.30, och sen hann de spela in Gokväll under dagen.


Jag med hela bandet, signeringen blev vimsig, de är 5 och vi hade ca 8 skivor, böcker och en affisch att få signerad, och så kom det folk och stack mellan böcker och skivor, och tillslut visste vi knappt vem som skrivit på vad.
- Är det något som är klart ? frågade jag.
- Ja Gamla Ullevi är väl klart ändå, sa Plura ! haha vilken kommentar, och vad har det med saken att göra när vi är i Umeå.

Jag filmade en hel del under konserten, men vissa filmer blev otroligt mörka, så jag laddade upp de tre bästa.


4 kommentarer:

G Kjellvander sa...

Härligt! Jag ska nog se Eldkvarn nästa vecka, då ska jag gå direkt det är slut och ut till bordet. Om de signerar då med, vilket jag hoppas. Gråter annars, för jag har väl 10-12 skivor att ta med, hahaha.

Samara sa...

Jag tror nog att de signerar, för de hade med massa saker att sälja, nyckelband, skivor, tröjor, väska osv.
Men det tog ett tag innan de kom ut, först skulle de dricka öl, och så skulle Plura röka .

G Kjellvander sa...

Okej, hur lång tid ungefär? Bara så att jag vet om jag ska gå direkt till bordet eller om jag kan slappa en halvtimme efter konserten, haha! :)

Samara sa...

Jag minns inte exakt, men 15 minuter får du nog räkna med.
Jag är så imponerad av Carla, han har sånt bra minne, ok att han kommer ihåg mig och Claes, men han mindes till och med att Claes kör buss. Med tanke på hur många fans han träffar per år så är det häftigt.