torsdag, juni 14, 2012

Ett hus till salu


Ja som Sven-Ingvars sjunger : Här finns ett hus till salu, ett hus byggt av drömmar,och ett liv jag aldrig kan glömma ...

Det gör så ONT att min pappas hus ska säljas nu, alla fina minnen jag har, hur glad han var att få bo i skogen, uppfödd på en bondgård i skogen som han var.
Hur han brukade säga att han skulle hem till ranchen, och ibland när vi varit inne i stan och skulle åka hemåt sa han  : Mot Sherwoodskogen !
Här är länk till huset

och Här finns alla bilderna

Lägg märke till Hälge och Edwin på garaget, de gjorde han ifjol.

Jag får bland annat bokhyllan och matsalsmöblerna i vardagsrummet, och lilla bordet uppe i hallen är mitt, jag lämnade det kvar hos honom när jag flyttade till min mor 1987, då bodde han fortfarande i lägenhet.
Lampan på bordet är också min, den hade mina föräldrar innan jag ens föddes.
Sen är det ju porslin, tavlor osv, var nu allt ska rymmas, men jag rensar och städar här hemma för att göra plats, men som sagt, ONT DET GÖR ONT !!!!!!!
Jag har ju jobbat så mycket på sistone att jag inte hunnit sörja, men när jag ser de här bilderna och inser att det är på allvar, han är i andevärlden och huset ska främmande folk bo i, det är grymt.
Jag skulle så gärna köpt huset själv, men har ingen lust att dra på mig skulder, 575 000 är ju mer än jag betalade för mitt eget hus för 17 år sen, och vi skulle ändå inte ha tid att åka dit och ha det som sommarhus.
Det är ju 15 mil bort.
Skulle jag oväntat vinna några miljoner nu i veckan så skulle jag absolut köpa det.

Inga kommentarer: