lördag, juni 16, 2012

Var är min ananas ?

Jag blev minst sagt förvånad häromdagen när jag öppnade pizzakartongen. Titta så många fina ananasbitar det ska vara på den, och vad fick jag ?
Jo tre stackars bitar ! Det står ju klart och tydligt på förpackningen " mycket ananas " snacka om besvikelse, jag har mailat dem ikväll, ska bli spännande att se vad de svarar.

3 kommentarer:

G Kjellvander sa...

Jag köpte just den sorten, två stycken, på ICA-kortet någon gång. Den ena hade mycket ananas, den andra inte mycket. Det gick väl på ett ut, men så ska det inte vara. Tråkigt för de som får pizzorna med bara några få bitar.

Man ska inte behöva ha egen ananas hemma och tvingas lägga på, i så fall kan ICA banne mig bjuda på en burk ananas då man köper pizzan, hehe.

Återkom med uppföljningen!

Samara sa...

Jag mailade dem i helgen, idag kom ett mail att de har mottagit mitt klagomål och att de ska höra av sig via brev om några dagar.
jag får säkert ett presentkort, när pojken var liten så lossnade tejpen på en blöja, det hade ju kunnat gå helt åt pipsvängen om vi varit på stan och det börjat läcka.
Jag fick en kupong för att nytt paket.

En annan gång var det en pasta sås med extra vitlök som smakade väldigt lite, och absolut inte vitlök, då fick jag checkar för två såser.
Så det lönar sig att klaga.

G Kjellvander sa...

Ja, det lönar sig kanske för det mesta, men lite ironiskt om man får kuponger på nya saker. Är det dålig tejp på blöjan, vill man då ha fler av samma sort som kompensation och samma risk kanske och att det går åt skogen nästa gång? ;)