fredag, juni 29, 2012

Sean Banan i Holmsund

 Det har varit rätt dött på kändisfronten på sistone, minns inte ens sist jag träffade nån, men igår onsdag så kom Sean Banan till Holmsund, och spelade på en flyttbar scen som monterade upp på konstgräsplanen vid skolan, snacka om lyx, det tog oss bara 10 minuter att gå dit, det var ju nästan som att han var hemma hos oss ju.


Jag minns inte hur länge han spelade, men han var ca en halvtimme sen när han kom, men sen var det en god stämning, han tog av sig sin tröja och kastade ut i publiken,och sin ena socka ! Blä, jag skulle då inte vilja ha hans socka, ok om det hade varit Sean Connery, då hade det kanske varit nåt att ha, hehe.                            Efter showen var det ca 40 minuters autografkö, men det var det värt tyckte jag, alla kändisar borde göra så, det är så jobbigt med såna som bara flyr sin kos efter en spelning, de är ju inget utan sina fans, så de borde    ju ställa upp lite. Jag visste inte att han gjorde kaninöron på mig, jag bara tittade in i kameran och log, så det kan bli, årets kändisbild måste det här ju vara, jag helt omedveten, och han är värsta spjuver !                    
              
 

 
 
 Autograf i blocket, och så köpte jag hans skiva som han signerade. Det är ju väldigt mycket prutthumor i hans låtar, men det är glada låtar, jag var ute och promenerade ikväll en halvtimme och lyssnade på honom, och jag riktigt flög fram.

Inga kommentarer: