söndag, februari 24, 2013

Massa snö

Den här bilden ger inte rättvisa åt de oerhörda snömängder vi har, det är alltså något högre än motorhuven på Volvon, på hela tomten. Vi började i höstas att styra snön längst bort mot häcken, men efter ett tag var det fullt överallt ändå. Skulle det snöa mer nu så har vi ingenstans alls att förvara snön.
Men idag var det hela 6 grader plus, och det har droppat från taken, asfalten börjar komma fram på vägarna, så det finns hopp om att det kan bli sommar i år med.

Vi sitter och drömmer om en resa till varmare trakter, men det är inte lätt.
Förr gick man in på en resebyrå, de rekommenderade ett hotell, bokade flyg och anslutningsflyg, och så var det klart. Nu ska man välja hotell och antal dagar, med eller utan frukost, hotell med ett utan internet, ( MED såklart ) och så flyg, med byte i Oslo eller i Berlin ?
Det går inga Norwegian plan direkt till Lanzarote, och Sas flyger bara därifrån men inte dit  !? Jag blir tokig, ju mer vi letar runt ju mer förvirrad blir jag.
Visst man kan boka charter, men då kostar det också minst det dubbla per person, och man hamnar på hotell som är all inclusive, så tråkigt, inte vill jag äta alla måltider på hotellet, det är kul att gå runt och upptäcka restauranger.
Svårt och många beslut, men vi ska iväg, så synd det inte går plan direkt från Umeå, det finns bara till Tenerife eller Gran Canaria härifrån.

Inga kommentarer: