fredag, mars 07, 2008

Födelsedagsswapp .hemlig vän och RAK

Jag är med i en liten bytesgrupp, vi är 5 st, när en av oss fyller år så får den presenter från de andra,och nu var jag sist på listan att fylla år.
Det har inte hunnit fram från en av tjejerna än,dumma posten,men det kommer nog på måndag.

från Lilla Anna ett helt underbart kort , en dabber och coola hjärtbrads.
Från Aria en stämpel från Engkvists,och en liten kisse i metall med rörligt huvud.

Från Henrietta ett snyggt kort, läckra stickers,blommor ,lite utstansat och ett gäng mullberry papper.

Mia S skickade en RAK (en present man skickar bara för skojs skull,för att vara snäll,men hon prickade ju in min födelsedag helt perfekt,hihi.
Massor med spillpapper, utstansade snöflingor, en hel påse med band och blommor,även blommor i en läcker metallask,men det syns så dåligt på bilden tyvärr.

Ewa skickade också en RAK som kom i går, mängder med papper och blommor och band + utstansade snöflingor.Även chipboardbokstäver är med, men de lyckades gömma sig när jag tog bilden.

Så har jag fått mitt hemliga vän paket, varje månad anmäler jag mig till den gruppen, blir tilldelad en person att skicka till,en ennan blir tilldelad mig,sen kan man gissa vem är ifrån,och när alla har fått sina paket så avslöjar man.
Jättekul,och den här gången fick jag en mycket generös vän.
2 qk dies, nät,blommor och en tag i gammaldags stil.
Jag har misstankar om vem det är ifrån,hihi.

Min kompis Lotta (Maxell ) har beställt nåt till mig,men det har inte hunnit hem till henne än, det är spännande att få vänta och vara nyfiken.

Jag ska sova nu,ska upp om 4 timmar 15 minuter, skriver mer imorgon om hur mitt firande fortsätter, jag kommer nog att drömma om alla mina vackra pysselsaker.
Tack alla underbara människor för en toppendag .

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Samara! Vilken bra födelsedag du verkar ha haft med väldigt många presenter. ;) /Gunilla, www.deltaskatter.se

Henrietta sa...

WOW vilken födelsedag damen har haft!!! Roligt att du blev glad över min present :o)) Fortsätt att njuta av din underbara familj.
Kram Henrietta

maxell sa...

Skoj! Hoppas nu att gårdagen var så där underbart skön och mysig som den bara kan vara.

Å de där sakerna som jag petade ner åt dig... de börjar jag undra var de är. Men säkerligen hittar de fram vilken dag som helst. Å då är det direkt vidare befodran som gäller.

Kram

triscrap - [a] life of film sa...

Gratulerar! :)

Håller tummarna för att nya året blir toppen!

/Camilla sa...

Grattis i efterskott!!! Jag tänkte för ungefär en månadsen att jag skulle skicka nåt till dig när du fyllde men glömde helt bort det igen *snurrig*