tisdag, mars 11, 2008

Hjäääälp,snigel-invasion ! haha

Ja tro det eller inte,men idag anlände hela 3 sniglar, det går inte att stoppa dem nu,de tar över huset,hihi, nu är de 23 st ! Woooow,och de är så söta och rara,jag älskar dem verkligen.
Däremot vill jag inte ha levande sniglar i trädgården,det är ju mindre kul.
En gång för några år sen var det ett helt gäng på gräsmattan en kväll,jag flyttade dem och satte dem i en cirkel så de fick ha konferens, de borde ha blivit förvånade, dan efter var de borta.

Mitt födelsedagsfirande fortsatte på lördagen med att vi åt på Great Eastern, jag,man son ,och mina fyra föräldrar.
Jag ,man, mor och hennes man åt buffé, man fick plocka vad man ville av olika sortera kött och grönsaker + nudlar och så stekte kocken när vi såg på,så saftigt och gott,gossen tog 4 små rätter, min far och hans sambo åt nåt annat, tror det var biff md lök eller så, pinsamt hur ovetandes jag är,men jag var mest koncentrerad på att äta själv,med pinnar, det är så kul, lärde mig det när jag var 10 år, men helt proffs är jag inte,för när det är mycket mat så går det bra,men på slutet,när bara lite är kvar,så föser jag mest runt maten,brukar fuska och ta gaffeln då.
När vi skulle betala kom överraskningen,mina föräldrar hade myglat ihop sig i förväg och betalade för oss också,det var så gulligt av dem, och då sparade vi in de pengarna.

Den lösa takplåten, som gjort att vi fått spydiga kommentarer från arbetskamrater, har ramlat ner, det har blåst mycket, och i söndags hörde vi som vanligt hur den slog mot husväggen.
Dunk, dunk, dunk ... klang !!!
Både jag och Claes flög upp och ropade : hurra, den föll ner !!!
Konstigt kanske att vi blir glada när huset blåser sönder,men det ser så dumt ut när det hänger, och vi nådde ju inte att få ner den.

Förövrigt har jag sorterat mina stämplar och sett att jag har så många fina, har stämplat upp ett gäng i helgen,men inte hunnit använda, när ska man hinna pyssla när det hela tiden är bilar som ska lagas,ombesiktas osv osv.

Jag har masssssssssor att skriva i bloggen,men hinner inte det heller, nu ska jag skicka några mail,sen är det dags att natta gosse, hur gör folk som jobbar heltid egentligen ?

2 kommentarer:

/Camilla sa...

Haha, jag tyckte det stod singel-invasion *lol* Såg framför mig hur du blev jagad av ett helt koppel giftaslystna ungkarlar...
Fast personligen hade jag nog föredragit det framför sniglar, huuu...
Håller tummarna för att det stämmer med din uträknade löneökning!!

Henrietta sa...

´Det finns en utmaning till dig i min blogg!
Kram Henrietta