lördag, januari 19, 2013

Anna Bergendahl och Pernilla Wiberg

Idag träffade jag gulliga Anna Bergendahl för andra gången, första gången var maj 2010, då signerade hon skivor i en affär, men det var så lång kö så man fick inte ta bild med henne. HÄR finns det inlägget. Hon var väldigt trevlig och glad idag och tyckte det var kul att jag kom dit för att träffa henne, hon tackade mig, jag sa att det är ju jag som ska tacka :)
Till Anna från Anna . Det är så många som skrivit på Melodifestivalskivan nu så jag har en fusklapp inuti. Idolskivan är de 4 som skrivit på nu
Pernilla Wiberg tog i hand och presenterade sig, men alla känner nog igen henne. Även hon var sympatisk och trevlig. Jag har länge velat träffa henne, hoppas bara att jag får träffa Anja Pärson också nån gång, borde ju inte vara så svårt, nu när hon bor här i stan.
Claes missar de flesta kändisar pga arbetet, men jag har med båda blocken såklart.

1 kommentar:

G Kjellvander sa...

Jag har faktiskt en Idol-skiva signerad av bl.a. Måns Zelmerlöw, Agnes, Ola och Sebastian. 2005 är den ifrån. Numera leder de Allsång på Skansen, har legat 1:a i England (Agnes, ju) m.m. Vad stora de små från 2005 har blivit, hihi. :)