tisdag, augusti 05, 2008

Vikten vecka 1

ja nu har det gått en vecka sen vi började, då hade jag 92,2, nu är jag på 91, alltså gått ner 1,2 kg.
Claes tod på 121,4, nu är han på 121,7, alltså UPP 0,3 kg.
Men till hans försvar kan jag säga att han kan knappt gå.
Han började få ont i foten redan innan vi åkte till Gbg,och att vi gick runt där en massa gjorde det inte bättre, och nu har han så ont att han haltar, går bara det han absolut måste, så att ta en promenad är uteslutet, han stapplar fram inomhus.
Jag däremot kutar ju upp och ner i trapporna, 2 våningar och källare har vi,och alltid är det nåt som ska hämtas, så jag flaxar runt.
Jag äter mycket mindre än förr,och är ganska hungrig stor del av dagen och tänker på mat mest hela tiden.
Gick med i Netdoktor ,det är helt gratis, där skriver man in sin vikt, längd och midjemått,och får varje dag veta hur mycket kalorier man bör äta för att gå ner i vikt,beroende på hur mycket man rör sig.
Man skriver också in allt man äter, vilkt gör att man inte tar en kaka för man vet att den ska skrivas in sen isåfall.
( En Ica kaka med äppelsmak innehåller 42 kaolrier och väger 16 gram)

Vi ska till vårdcentralen nu, för i 2 dar har vi försökt ringa angående hans fot, den är väldigt svullen också,men när man ringer tidigt på morgonen säger telefonsvararen att de inte har några tider att ringa på, struntprat, de har väl stängt av systemet pga semester tror jag, väääs.
Men tack vare att jag klagade hos landstingspolitikern Edward Riedl,och han tog mig på allvar och fixade det, så kan man numera beställa tid personligen på vårdcentralen, förr fick man inte det, man var tungen att försöka komma fram på telefon.
Så min stackars älskling får stappla in och beställa tid.

Inga kommentarer: